Φεύγει 11δάτος άσος - Έτοιμος ο διάδοχος!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 | 23:23

Loading...
Οι Πράσινοι, με τη σύμφωνη γνώμη του Στραματσόνι, τρέχουν για την απόκτηση ενός παίκτη, που θα αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα τον Γενάρη. 

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν τόσο αποχωρήσεις όσο και προσθήκες. Μάλιστα, ήδη έγινε η πρώτη συζήτηση με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για κάποιους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των Φύσσα και Βόκολου, ενώ παράλληλα έκανε και μία πρώτη αποτίμηση του ρόστερ που έχει στα χέρια του.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει, στο Τριφύλλι είναι πλέον θετικοί στην πώληση του Νίκου Καρέλη τον Γενάρη και εκτιμούν πως θα έρθει μία πρόταση κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, την οποία σίγουρα θα κάνουν δεκτή. Άλλωστε, το ευρωπαϊκό φιάσκο και ο αποκλεισμός από την Καμπάλα, έφερε οικονομικό πρόβλημα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης...

Η έκπληξη όμως αφορά την «επόμενη ημέρα», καθώς στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Έλληνα επιθετικού, προφανώς εκτιμώντας πως θα βρουν ομάδα να τον δώσουν και μάλιστα ήδη έχουν στο μπλοκάκι τους συγκεκριμένα ονόματα.

Οι Πράσινοι λοιπόν, βγαίνουν στην αγορά με στόχο πρωτίστως την απόκτηση ενός επιθετικού και όχι κάποιου εξτρέμ ή αμυντικού, μεταγραφές όμως που επίσης ψάχνουν και εξετάζουν. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται η εύρεση ενός καλού και σχετικό οικονομικού στράικερ, αποτελεί προτεραιότητα, ώστε να είναι έτοιμοι να πουν το «οκ», αν έρθει πρόταση για τον Καρέλη.

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.