Έξαλλος με τον Ολυμπιακό

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 | 02:07

Loading...
 Διαπραγματεύσεις τέλος μεταξύ του Ολυμπιακού και της Τσίβας, καθώς ο πρόεδρος της μεξικανικής ομάδας, Χόρχε Βεργκάρα, έκλεισε ουσιαστικά μόνος του την... πόρτα αναφορικά με την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο.

Ο "ισχυρός άνδρας" της Τσίβας έκανε αιχμηρές δηλώσεις στο ESPN αποκλείοντας την περίπτωση απόκτησης του 24χρονου διεθνούς Μεξικανού επιθετικού από την ομάδα του.
"Δεν έχουμε να προσφέρουμε τίποτα επιπλέον. Τελειώσαμε με το θέμα. Δεν υπάρχει περίπτωση νέων διαπραγματεύσεων. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βγάλει χρήματα από το τίποτα. Ο Ολυμπιακός στοχεύει να πάρει περίπου 20.000.000 δολάρια από τον ποδοσφαιριστή. Σε αυτό το ποσό δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Έγιναν πολλά τους τελευταίους μήνες, οπότε δεν βλέπω πως μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση... Ο Πουλίδο πρέπει να παραδεχθεί πως έκανε λάθος. Δεν παίζει στην ομάδα του και αυτή η κατάσταση δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη γι αυτόν γιατί θα καταλήξει να εξαφανιστεί. Είναι σαν να σκοτώνει την καριέρα του..." ήταν η τοποθέτηση του Χόρχε Βεργκάρα.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά και λατινοαμερικανικά ΜΜΕ, η Τσίβας είχε την διάθεση να δαπανήσει ένα ποσό γύρω στα 5.000.000 ευρώ για τον Άλαν Πουλίδο, κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά...

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.