«Με πείραξε αυτό που μου έκαναν στην ΑΕΚ...»

Written By livesportsgr on Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 | 19:49

Loading...
 Ο Βασίλης Ρόβας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Metrosport» μιλάει για την φετινή του χρονιά στον Άρη, αλλά και για τους λόγους που έφυγε από την ΑΕΚ.

Διαβάστε ένα μέρος της συνέντευξης:
Παρά την έλλειψη προετοιμασίας έχεις εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον σταθερούς παίκτες της ομάδας και μάλιστα έρχεσαι δεύτερος στη λίστα με τα λεπτά συμμετοχής (σ.σ.: 1.169’)…

«Εχω μάθει να είμαι αγωνιστής στη ζωή μου. Πριν έρθω στον Αρη είχα αφήσει τον εαυτό μου ελεύθερο, έκανα δύο μήνες μόνος μου προπόνηση γιατί στην ΑΕΚ με είχαν παραγκωνισμένο παρότι μου είχαν τάξει άλλα. Ξέρω όμως τις δυνατότητές μου, αν και πάντα έφτανα στην πηγή αλλά νερό ποτέ δεν έπινα λόγω άλλων καταστάσεων. Χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης ή εγωιστής, έχω στην καριέρα μου έξι ανόδους, φέτος θα είναι η έβδομη και του χρόνου από την FootballLeague στην SuperLeague θα είναι η όγδοη! Ο πρωταθλητισμός είναι παντού ίδιους. Δεν αλλάζει από κατηγορία σε κατηγορία. Την ίδια δουλειά χρειάζεται, την ίδια ηρεμία, την ίδια υπομονή και προσωπικότητα. Ελπίζω πέρα από τις ανόδους με τον Αρη, που για μένα θα μετρήσουν σαν κάτι το σημαντικό, να πανηγυρίσω και έναν τίτλο».

Το 2015 τι σου αφήνει;

«Δυστυχώς μία πικρία από τον τρόπο που έφυγα από την ΑΕΚ. Πήρα μόνο υποσχέσεις, αυτό με πείραξε. Είμαι όμως επαγγελματίας και σέβομαι την κάθε φανέλα που φοράω. Το κεφάλαιο «ΑΕΚ» για μένα έκλεισε οριστικά. Είμαι στον Αρη και νιώθω ευτυχισμένος που επέστρεψα, νιώθω περήφανος και θα δώσω τα πάντα».

Από την πρώτη σου θητεία στον Αρη μέχρι φέτος, στην επιστροφή σου, πιστεύεις ότι ωρίμασες σαν προσωπικότητα και σαν ποδοσφαιριστής;

«Είμαι σίγουρα πιο ώριμος. Παλαιοτέρα με επηρέασαν πράγματα και καταστάσεις. Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου. Ξέρεις, είναι ωραίο να έχεις όνειρα και φιλοδοξίες. Να κάνεις λάθη, αλλά να μαθαίνεις από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνεις. Τα καλά μου χρονιά είναι τώρα και μέχρι να τελειώσω το ποδόσφαιρο έχω να δώσω ακόμα πολλά. Νιώθω εξαιρετικά στον Αρη και με την εμπειρία μου μπορώ να προσφέρω σε αυτή την ομάδα για να φτάσουμε ψηλά».

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.