Ατάκα - μπόμπα για Φορτούνη!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 | 00:23

Loading...
 Από το πρωί έχουμε γράψει το σενάριο που θέλει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο υπό στενή παρακολούθηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Όχι για να πιάσει Λιμάνι τώρα, αλλά ως μία πολύ καλή επιλογή από την Ελλάδα, όταν θα είναι έτοιμος να καθίσει στην άκρη του ευρθρόλευκου πάγκου.
Με τον Ελευθερόπουλο να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της Nova και, παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται γύρω από το όνομά του, να μην ψάχνει να... γλύψει τους Πειραιώτες!

Ξέρετε τι σχολίασε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του; Πως ανάμεσα στον Μπεργκ, τον Φορτούνη και τον Αραβίδη, εκείνος θα επέλεγε τον Μπεργκ!

Ενώ είχε μία πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνει δημόσιες σχέσεις, επιλέγοντας τον Φορτούνη, από τη στιγμή που δεν το πίστευε, απλώς δεν το είπε!

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:-τα θετικά και τα αρνητικά στο πρώτο μισό της σεζόν: «Το θετικό είναι ότι αγωνιστικά έχουμε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση. Τα παιδιά μέσα από σκληρή προσπάθεια, καταφέρανε, μετά τις πρώτες αγωνιστικές που δεν ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε αυτό επίπεδο, να γίνουν ανταγωνιστικοί. Και όσο περνάει ο καιρός υπήρχαν τα παιχνίδια που επιβληθήκαμε αρκετές φορές ή ήμασταν και ισάξιοι με μεγάλες ομάδες. Οπότε, αυτά είναι τα πολύ θετικά, το να βάζουνε κάθε μέρα και ένα λιθαράκι και να δημιουργούνε κάτι όμορφο.

Στα αρνητικά είναι ότι βαθμολογικά είμαστε στις δύο τελευταίες θέσεις. Οπότε, δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν βάσει της εικόνας μας στις 7-8 τελευταίες αγωνιστικές. Μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ήταν όλα τα ματς που παίξανε τα παιδιά εξαιρετικά».

-την καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο: «Σαφέστατα ήταν ο Ολυμπιακός. Έχει εκπληκτικό ρόστερ, πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές. Έχει σέντερ φορ τον Ιντέγε που δύσκολα βρίσκεις. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Μπεργκ που για μένα είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο».

-τον καλύτερο παίκτη του πρώτου γύρου: «Η κάθε ομάδα έχει έναν παίκτη-κλειδί. Η ΑΕΚ έχει τον Χρήστο τον Αραβίδη, που για εμένα η ενέργεια που δίνει στην υπόλοιπη ομάδα, οι κινήσεις και τα γκολ κάνουν τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Μπεργκ, που όπως προείπα είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει τον Φορτούνη, είναι πολύ ευχάριστο για το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και για την Εθνική ομάδα. Έχουμε ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία που είναι φυσικός ηγέτης».

- το ποιον επιλέγει ανάμεσα στους τρεις: «Νομίζω τον Μπεργκ λόγω διάρκειας. Είναι ένας παίκτης που του έχω αδυναμία αρκετά χρόνια».

- γκολ της ομάδας του που ξεχωρίζει και την καλύτερη στιγμή: «Εκ των πραγμάτων, επειδή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές είναι το δεύτερο με τον Ατρόμητο. Διότι, μας κράτησε ζωντανούς στον στόχο μας, στο όνειρο μας με το τρίποντο που πήραμε. Για εμένα μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που για εμένα ήταν η μοναδική άσχημη εμφάνιση που κάναμε. Είχαμε μια συζήτηση με τα παιδιά και από το επόμενο δευτερόλεπτο τα παιδιά έχουν ανοδική πορεία».

-το τι θα άλλαζε στην ομάδα του στον δεύτερο γύρο: «Είναι ξεκάθαρο το ότι η ομάδα μας στέκεται πολύ καλά, αλλά αυτό που της λείπει είναι το γκολ. Περιμένουμε τον Ίγκορ να επιστρέψει. Αν είναι υγιής στα μέσα Ιανουαρίου, σαφέστατα θα είμαστε πολύ καλύτερα. Αν δεν είναι, θα πρέπει να κοιτάξουμε να βρούμε κάποια λύση».

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.