Οι... δράκοι και οι αλήθειες για τον Καρέλη!

Written By livesportsgr on Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 | 22:05

Loading...
Αποσύρθηκαν οι Βέλγοι της Γκενκ για τον Ελληνα επιθετικό του ΠΑΟ, στο κόλπο εκτός της Παλέρμο και μία αγγλική ομάδα, δίχως ακόμα επίσημη πρόταση. Ολα τα υπάρχοντα δεδομένα.

Τίποτα προχωρημένο, πόσω μάλλον σε επίπεδο επίσημης πρότασης, δεν υπάρχει στην παρούσα φάση για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Νίκου Καρέλη στο εξωτερικό, παρά την έντονη φημολογία περί του αντιθέτου.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν μάλιστα ότι οι Βέλγοι της Γκενκ που το καλοκαίρι πάλεψαν με καλές πιθανότητες για την απόκτησή του και έφτασαν κοντά στην υλοποίηση του deal έχουν πολύ καιρό να δώσουν σημεία ζωής στην πλευρά του διεθνούς επιθετικού.


Και το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι έχουν αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του, παρότι τα ΜΜΕ της χώρας επιμένουν να γράφουν περί φλερτ της βελγικής ομάδας με τον Κρητικό επιθετικό και τον Παναθηναϊκό.

Οι μοναδικές ομάδες που δείχνουν πράγματι ότι εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του, δίχως προς το παρόν να έχουν προχωρήσει στο “ψητό” τις κινήσεις τους, είναι η ιταλική Παλέρμο, καθώς επίσης και ένας ακόμα σύλλογος από την Αγγλία δίχως να έχει διαρρεύσει κάτι πέραν αυτού.


Ως εκ τούτου τα πάντα είναι ανοιχτά και σε καμία περίπτωση ο Ελληνας επιθετικός δεν βρίσκεται με το ένα… πόδι προς την έξοδο, ασχέτως εάν υπάρχει σαφώς “τζόγος” γύρω απ’ το όνομά του.

Ο Παναθηναϊκός, εξάλλου, είναι σαφές ότι βρίσκεται σε φάση προεργασίας για επιθετικό που πρόκειται να αποκτηθεί για να αναπληρώσει το κενό του, σε περίπτωση φυσικά πώλησής του, η οποία για να συμβεί θα πρέπει να υπάρξει πρόταση που να καλύπτει τις απαιτήσεις του, ήτοι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ με τα περισσότερα χρήματα “μπροστά”.

Το τελευταίο (να μην υπάρχουν δηλαδή πολλές δόσεις) αποτελεί βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει η όποια διαπραγμάτευση, αλλά για να φτάσουμε μέχρι εκεί θα πρέπει πρώτα το ενδιαφέρον που υπάρχει να μετουσιωθεί από φιλολογικό σε ουσιαστικό…

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.