Τρομερή ΑΕΚτζήδικη επίθεση σε Ολυμπιακό - ΕΠΟ!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 | 14:47

Loading...
Η -και με τη βούλα- «πλήρως απαξιωμένη ΕΠΟ» μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας κι «οι -6 βαθμοί του Ολυμπιακού αν υπήρχαν τακτικοί διαιτητές». Ο Κώστας Κετσετζόγλου εύχεται ...δικαιοσύνη!

«Η ΑΕΚ εκφράζει την επιθυμία της να συμβάλλει με την επιστροφή της στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος ανταγωνιστικού, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της ισονομίας και του fair play.
H AEK θα λειτουργήσει προς αυτή την κατεύθυνση και θα διεκδικήσει ακριβώς ό,τι της αναλογεί με βάση τις εντός γηπέδου αγωνιστικές της δυνατότητες. Χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει τα απαραίτητα δείγματα γραφής που θα μας επέτρεπαν να τρέφουμε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και παρά την αποστροφή μας απέναντι στη σημερινή εικόνα της ΕΠΟ και της πλήρως απαξιωμένης ηγεσίας της, η ΑΕΚ εκφράζει την ευχή πώς όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των τελευταίων ετών. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλες αντοχές στη διαφθορά. Και αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο του».


Αυτό είναι το σημαντικό απόσπασμα που έκανε ΙΣΤΟΡΙΚΗ την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στις 21 Αυγούστου μετά την χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Πλέον, και με δικαστική βούλα, η έλλειψη εμπιστοσύνης στην απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ και ο χαρακτηρισμός «πλήρως απαξιωμένη» για την ηγεσία της ΔΕΝ θεωρείται δυσφήμιση. Επίσης, πλέον έχει και δικαστική σφραγίδα η άποψη ότι υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ πλέον δεν είναι το κλειστό κλαμπ που ελέγχεται από πάνω μέχρι κάτω από το παρακράτος που 20 χρόνια έχει κάνει το άσπρο μαύρο για μια ομάδα που έλεγε κι ο πατέρας Σπάθας τότε που οι ηχογραφήσεις δεν αποτελούσαν πειστήριο ενοχής.

Η αρχή έχει γίνει με τους τακτικούς δικαστές που ο, σε πολλά λάθος και ολίγον γραφικός, Κοντονής επέβαλε με σκληρό αγώνα και χρησιμοποιώντας την UEFA ως σύμμαχο και όχι ως εχθρό. Την UEFA που τώρα ξεφορτώθηκε τον αρπάχτρα Πλατινί και σίγουρα μπορεί να ρίξει μια πιο προσεχτική ματιά κι εδώ κάτω στο… Μογκαντίσου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και θα την ρίξει. Να είναι σίγουροι οι πονηροί που απολαμβάνουν τα προϊόντα εγκλήματος. Είπαμε. Κι ο Τσοχατζόπουλος μετά από χρόνια κλεψιάς και όργια μίζας έφτιαξε ένα υπέροχο σπίτι στον πιο ακριβό δρόμο της Ελλάδας. Δεν του είπαμε μπράβο...

Ήταν μια αρχή λοιπόν οι τακτικοί δικαστές. Είχε φανεί κι από το... θαύμα να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μία αγωνιστική σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο. Αν υπήρχαν και τακτικοί... διαιτητές τότε σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είχε μόνο από το παιχνίδι της Βέροιας έξι βαθμούς λιγότερους. Και σίγουρα θα είχε χάσει και κάποιους άλλους που μάζεψε από εδώ και από εκεί.

Έτσι καταρρίφθηκε ένα ρεκόρ που το είχαν κάνει άντρες και όχι παιδάκια που πέφτουν γιατί ξέρουν πως θα πάρουν το... κοκό όταν δεν μπορούν. Πρώτος θα ήταν πιθανότατα πάλι ο Ολυμπιακός. Αλλά θα ήταν περήφανοι οι οπαδοί του. Τώρα απλά δεν θέλουν να βλέπουν οι περισσότεροι. Για αυτό το γήπεδο άδειασε. Για αυτό η ομάδα νίκησε και το κράξιμο έπεσε βροχή και βγήκαν όλοι από τον Σάββα μέχρι τον... Κόκκαλη να τραβήξουν το αυτί των οπαδών που απλά εξέφρασαν την δυσαρέσκεια για αυτούς που τους έκαναν να ντρέπονται με τη... νίκη τους.

Έρχεται το 2016. Πολλά έχουν να γίνουν ακόμη. Έρχεται και το... ξύρισμα. Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία. Και δικαιοσύνη για όλους...

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.