Κουρελόχαρτο ο κανονισμός στο Περιστέρι!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 | 23:18

Loading...
Ο παρατηρητής της αναμέτρησης Ατρόμητος-Πανιώνιος έχει σημειώσει ότι στο 88' έπεσε φωτοβολίδα ευθείας βολής!

Κάτι που σημαίνει ότι ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει το ματς εις βάρος της ομάδας του Περιστερίου, αλλά ο νόμος έγινε... κουρελόχαρτο. Κατά το δοκούν αποφασίζουν οι διαιτητές.
Το γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έφερε τη λύτρωση για τους γηπεδούχους, αλλά... έφερε και μία φωτοβολίδα ευθείας βολής από την πλευρά των οπαδών του Ατρομήτου, όπως κατέγραψε ο παρατηρητής της αναμέτρησης. Σε περίπτωση που πέσει φωτοβολίδα ευθείας βολής ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος: το ματς πρέπει να διακοπεί. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, όμως, δεν το έπραξε.


Βέβαια δεν ήταν μόνο το «κρούσμα» στο 88'. Προηγήθηκαν και άλλα στο Περιστέρι. Στο 7' έπεσε πάλι φωτοβολίδα ευθείας βολής, στο 38' έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα για κροτίδες και από εκείνο το σημείο έως και το γκολ του Ατρομήτου έπεσαν τουλάχιστον 7-8 φορές κροτίδες και βαρελότα όχι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μπροστά από την εξέδρα.

Όπως προαναφέραμε ο κανονισμός για τις φωτοβολίδες ευθείας βολής αναφέρει ότι απειλείται η ανθρώπινη ζωή και ως εκ τούτου το ματς στο Περιστέρι έπρεπε να διακοπεί εις βάρος του Ατρομήτου. Ο Ευάγγελος Κιοτζένης, όμως, αγνόησε τον κανονισμό και συνέχισε κανονικά το ματς αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως οι διαιτητές εφαρμόζουν τον κανονισμό κατά το δοκούν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε για το γεγονός ότι έπεσαν φωτοβολίδες ευθείας βολής στον αγωνιστικό χώρο!

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.