Τελείως κουφό! Ποιος θέλει τον Εσιέν!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 | 21:48

Loading...
Δημοσίευμα από τη Γκάνα αναφέρει πως κορυφαίες ομάδες της Αυστραλίας ενδιαφέρονται για τον 32χρονο άσο του Παναθηναϊκού!

Ένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «ghanasoccernet.com», το οποίο μάλιστα παρουσιάζεται ως αποκλειστικό, μεταφέρει την είδηση πως ομάδες από την Αυστραλία έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Μάικλ Εσιέν!

Όπως γράφουν οι συμπατριώτες του 32χρονου άσου, στην Α-League της Αυστραλίας έχει δοθεί το δικαίωμα να γίνουν μεταγραφές παικτών ακόμα και για λίγα παιχνίδια, έτσι ώστε να αποκτήσουν σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου οι σύλλογοι και να ανεβάσουν τόσο την αίγλη του πρωταθλήματος όσο και την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρουν οι Γκανέζοι, αρκετές από τις τοπ ομάδες της Αυστραλίας έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Μάικλ Εσιέν!

Όπως αναφέρεται, δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κρούση προς τον Παναθηναϊκό, όμως υποστηρίζεται πως οι Αυστραλοί μπορούν να «πατήσουν» στο γεγονός ότι ο «Βίσονας» δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στο «τριφύλλι» έτσι ώστε να καταφέρουν να τον αποκτήσουν!

Κάτι τέτοιο, πάντως, για την ώρα δεν έχει φτάσει στα… αυτιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που είναι άγνωστο το πώς θα αντιδράσουν αν έρθει στα χέρια τους πρόταση για τον Εσιέν!

*lewforos
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.