Ποιος και γιατί διέλυσε το τμήμα της ΑΕΚ;

Written By livesportsgr on Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 | 23:45

Loading...
Πέφτει κουρτίνα στο Χάντμπολ. Η ομάδα που μας έβγαλε στους δρόμους και μας έκανε υπερήφανους, στις εποχές της απόλυτης ξεφτίλας του ποδοσφαιρικού τμήματος, τελεί υπό διάλυση μετά τα παραμύθια που άκουσαν και φέτος οι παίκτες της Ένωσης από την διοίκηση (;)


Η δήθεν διοίκηση της Ερασιτεχνικής, πρωταγωνίστρια σε εφευρετικότητα ψεμμάτων και υποσχέσεων,  δεν φαίνεται να αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτή την κατάντια.
Αναζητείται ο επικεφαλής ο οποίος παραμένει με μαεστρικό τρόπο μακριά από τις εξελίξεις και ενώ το ιστορικό τμήμα βαράει καμπανάκι κινδύνου εδώ και καιρό.

Ο Γιάννης Αρβανίτης παραιτήθηκε (δεν είναι η πρώτη φορά…)

Οι πληροφορίες λένε πως θα κάνει πράξη την παραίτηση αυτή τη φορά, μιας και ο ίδιος νιώθει πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι… Η σκληρή πραγματικότητα θα επικρατήσει του συναισθήματος; Θα δούμε…

Σε όλο αυτό το δράμα  η διοίκηση, απούσα… Ποια διοίκηση θα με ρωτήσετε… Κρατούν απλά θέσεις στο ΔΣ κάποιοι. Ποιος ξέρει γιατί; Τι επιδιώκουν; Την οριστική διάλυση ΟΛΩΝ των τμημάτων της Ερασιτεχνικής;

Η ιστορική ΑΕΚ βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο… Εδώ και καιρό. Ο κόσμος αδιαφορεί… Θα ενδιαφερθεί μάλλον αν ξαναγίνει κανένα θαύμα και σηκώσει κάποια κούπα ο τρελός ο Μπακαούκας… Μα πως όμως; Δεν ξαναγίνεται. Το διέλυσαν το τμήμα.

Υπεύθυνοι της διάλυσης είναι εκτός από τους παράγοντες  – φαντάσματα και όλοι αυτοί που ΔΕΝ βγαίνουν να μιλήσουν. Όσοι έχουν σχέση με το τμήμα… Να βγουν και να πουν την αλήθεια. Να εξηγήσουν στον κόσμο ακριβώς τι συμβαίνει… Το κρυφτούλι είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή την χρονική περίοδο.

Κατά τα άλλα μας έφταιγε η Ελπίδα και τα κορίτσια (υπάλληλοι) της Ερασιτεχνικής που κρατούσαν με ταχυδακτυλουργικές μεθόδους την ΑΕΚ ζωντανή…

Σας γράφει κύριοι η ιστορία της ΑΕΚ. Το θέμα είναι πως σας γράφει… Κι ας μην ιδρώνει το αφτί σας…

*aeklive
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.