Πέρασε τα ιατρικά, τζίφρες με Μπουμάλ

Written By livesportsgr on Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 | 01:26

Loading...
 Ο παίκτης πέρασε από ιατρικά τεστ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών με απολαβές 270.000 ευρώ τον χρόνο και είχε συνομιλίες με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο.
Στη διάρκεια των συζητήσεων, ο Μπουμάλ αποκάλυψε το πόσο πολύ ενθουσιάστηκε με τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι».
«Είχα ανεπίσημες προτάσεις, αλλά μόλις μου μετέφεραν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τις απέρριψα όλες. Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ και σας ευχαριστώ γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου έπαιξε κι αυτή τον ρόλο της. Είναι από το Σεντ Ετιέν, η οποία ήταν η πρώτη μου ομάδα και μόλις της είπα για τον Παναθηναϊκό μου είπε να μην το σκεφτώ καν. Ήταν η πρώτη μου ομάδα και τα χρώματα είναι ίδια. Αυτό ήταν ένα εξτρά κίνητρο».

Επίσης, ο Μπουμάλ μίλησε και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μου θυμίζουν αυτούς της Σεντ Ετιέν. Είναι τρελοί κι αυτό με ενθουσιάζει. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους».

Πλέον, αυτό που απομένει για να ανακοινωθεί οριστικά η μεταγραφή του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό, είναι να περάσει από κάποια εργομετρικά το πρωί της Τρίτης (29/12) και στη συνέχεια να βρεθούν στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ κι οι άνθρωποι του Πανιωνίου, για να προχωρήσουν από κοινού στην ανακοίνωση της μετακίνησης του Καμερουνέζου στο «τριφύλλι».

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.