«Εύχομαι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Written By livesportsgr on Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 | 00:32

Loading...
Ο Λεάντρο Σαλίνο μίλησε στη NOVA για την πιο δυνατή στιγμή στη χρονιά που φεύγει, τα όνειρά του για τον Ολυμπιακό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, ξεκαθαρίζοντας πως η επιθυμίατου είναι να παραμένει στους «ερυθρόλευκους».

Ποια είναι η πιο δυνατή εικόνα ή στιγμήπου δεν πρόκειται να ξεχάσεις από τη χρονιά που πέρασε από την ομάδα σου;
«Χωρίς αμφιβολία αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τοΤσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι στην έδρα της Άρσεναλ. Γιατί ήταν ένα παιχνίδιπου κανένας δεν πίστευε πως θα το κερδίσουμε. Κανένας δεν πίστευε το αποτέλεσμαπου θα ερχόταν. Όμως οι ποδοσφαιριστές και κάποιοι άνθρωποι πιστέψαμε ότιμπορούσε να έρθει και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότικερδίσαμε την Άρσεναλ στην έδρα της».

Πως ονειρεύεσαι το 2016 σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για την ομάδα σου;

«Φυσικάονειρεύομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όπως και πέρσι. Θέλω να επαναλάβουμετην επιτυχία μας και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο EuropaLeague. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι οιποδοσφαιριστές πιστεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να τακαταφέρουμε. Επίσης, είχαμε πολύ καλή εικόνα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στοΤσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που αποδεικνύει ότι έχουμε τις δυνατότητες να προχωρήσουμεόσο πιο κοντά γίνεται προς τον τελικό τουEuropa League.

Σεπροσωπικό επίπεδο εύχομαι να συνεχίσω το ίδιο καλά. Να παίξω περισσότεροπαιχνίδια. Εύχομαι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη επιθυμία πουέχω και εύχομαι να πραγματοποιηθεί. Και η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τοκύπελλο και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League».

Ποιος θεωρεί ότι είναι ο καλύτεροςΈλληνας ποδοσφαιριστής τη χρονιά που φεύγει;

«Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστήτου πρωταθλήματος. Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλοίκαι καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται στον Ολυμπιακό,αλλά και σε άλλες ομάδες. Επομένως, είναι δύσκολο να ξεχωρίσω έναν».

Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.