Γελάνε με Πατέρα στον Ολυμπιακό!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 | 12:26

Loading...
 Εδώ και κάμποσο καιρό έχει φουντώσει το θέμα πιθανής επιστροφής του Νικόλα Πατέρα στο "τριφύλλι", προκειμένου να πάρει την ομάδα στα χέρια του και να την οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες.
Επί των ημερών του, άλλωστε, οι "πράσινοι" κατέκτησαν το νταμπλ, έφεραν στην ομάδα παιχταράδες και είχαν αξιοπρεπέστατη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Για αυτό και το όνομα του Πατέρα έχει συνδεθεί με τις επιτυχίες, που τόσο πολύ θέλουν όλοι ξανά στον Παναθηναϊκό...

Σε μία βόλτα που έκανε ο Σκύλος μέχρι την πλατεία Αλεξάνδρας όμως, έπιασε το αυτί του κάποια σχόλια προς τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού και μία μικρή σύγκριση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ξέρετε τι έλεγαν άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια κοντά στους "ερυθρόλευκους" και που η γνώμη τους μετράει;

Πως ο Νικόλας Πατέρας έδωσε στο τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου μόλις 2.250 ευρώ και για αυτό το ποσό η αναφορά στο όνομά του γίνεται περίπου λες και είναι... ευεργέτης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Κι εδώ είναι που κάνουν τη σύγκριση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οποίος έχει δώσει περισσότερα από 6 εκ. ευρώ όλα αυτά τα χρόνια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Για αυτό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γελάνε με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, για τα χρήματα που έδωσε ο Νικόλας Πατέρας στο τμήμα πυγχμαχίας του "τριφυλλιού"...

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.