Φεύγει ο μπαλαδόρος από την ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 | 00:05

Loading...
Κορυφαίος παίκτης της Ένωσης (όχι ο Μπουανανότε) ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το εξωτερικό! Πού θα πάει με τις ...ευλογίες της διοίκησης; 

Ήρθε ως μία από τις καλύτερες και πιο υποσχόμενες μεταγραφές της ΑΕΚ το καλοκαίρι, ωστόσο εκτός από ορισμένα παιχνίδια-εκλάψεις, δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γκουστάβο Πογιέτ.
Έτσι, οποιαδήποτε προοπτική για πώλησή του που θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικό χρηματικό όφελος για την Ένωση, θα ήταν συζητήσιμη.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να δει την έξοδο από την ΑΕΚ, καθώς ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα σενάρια για το μέλλον του που τον θέλει μακριά από τα Σπάτα.

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη "Sportdog Penalty", η περίπτωση του Βενεζουελάνου άσου απασχολεί μια ρωσική ομάδα, ενώ έχει προταθεί και σε μία δεύτερη!

Μάλιστα, ακούγεται ότι η ΑΕΚ δε θα έφερνε ιδιαίτερη αντίσταση σε περίπτωση που έφτανε μια ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της για τον Βάργκας, κάτι που λέει πολλά για τις σκέψεις που έχουν στην ομάδα για τον παίκτη.

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.