Φοβερή κίνηση της Original 21 για Σάκοτα!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 | 23:49

Loading...
Οι προηγούμενες ημέρες που ακολούθησαν τον αποκλεισμό από την Ευρώπη ήταν δύσκολες για τον Ντούσαν Σάκοτα. 

Οι έντονες αποδοκιμασίες στο ματς με την Νεπτούνας όταν έγινε γνωστός ο αποκλεισμός και η διαφορά με τους Λιθουανούς εκτοξεύτηκε, τον επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό που πήρε την απόφαση να φύγει από την ΑΕΚ. Δίχως να το συνδέει άμεσα με την αποχώρηση του πατέρα του από την τεχνική ηγεσία, ο Ντούσαν έδειξε ότι δεν μπορούσε να μείνει άλλο στην ομάδα μη μπορώντας να αντέξει το κλίμα.
Δύο ημέρες δεν πήγε στην προπόνηση και την Παρασκευή κάποιες επισκέψεις φίλων και παλαιμάχων σπίτι του φαίνεται να τον επηρέασαν για να αλλάξει γνώμη. Χθες ήταν κανονικά στην 12αδα του αγώνα με το Ρέθυμνο. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τον έβαλε στο παρκέ στο πρώτο 10λεπτο και ο Ντούσαν χειροκροτήθηκε θερμά όπως και στην παρουσίαση των δύο ομάδων. Ένα συμβολικό χειροκρότημα για να τον «ανεβάσουν» ψυχολογικά.

Μετά το τέλος του ματς μέλη της Original 21 μετέβησαν στα αποδυτήρια και μίλησαν στον Ντούσαν Σάκοτα. Του έδειξαν ότι δεν υπήρχε κανένα θέμα με τον ίδιο και ότι στο πρόσωπο του οι αποδοκιμασίες και ότι έγινε, προήλθε από μεμονωμένους οπαδούς και όχι οργανωμένα.

Ο Σάκοτα έδειξε να νιώθει καλύτερα και πλέον δίχως να υπάρχει κανένα θέμα με την εξέδρα της ΑΕΚ, οφείλει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του και να προσφέρει το μέγιστο στην ομάδα που τον ανέδειξε πριν πολλά χρόνια και τώρα αναμένει από τον ίδιο να τα ανταποδώσει στο παρκέ.

*enwsi
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.