Σκάει «κανόνι» στη Super League

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 | 22:08

Loading...
Το σιγοψιθύριζαν στην αρχή. Τώρα, το συζητούν μεγαλόφωνα κιόλας. Και μάλιστα οι ίδιοι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του Συνεταιρισμού της Super League: Υπάρχει ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, που είναι έτοιμη να ρίξει κανόνι!

Ποιά είναι αυτή; Ονόματα δεν αναφέρονται. Αλλωστε, αποτελεί κοινό μυστικό ότι δεν είναι λίγες οι ομάδες που καθυστερούν τις πληρωμές των παικτών τους ή την τακτοποίηση οφειλών από προηγούμενα χρόνια. Στη χειρότερη μοίρα, ωστόσο, βρίσκονται τώρα η Καλλονή και ο Πανθρακικός. Κι αν για την ομάδα της Κομοτηνής έχει ακουσθεί και στο παρελθόν ότι αντιμετωπίζει ζητήματα με οικονομικές εκκρεμότητες (τις οποίες πάντως προσπαθεί να ρυθμίσει), για την Καλλονή τα σενάρια ξαφνιάζουν.

Κι όμως: Οι νησιώτες ζορίζονται και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

Τυχόν αποχώρηση ομάδας από το πρωτάθλημα, θα σημάνει την απόλυτη υποβάθμιση και απαξίωσή του, ειδικά μετά και από όσα έγιναν πέρσι με την Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ, αλλά, το…σύστημα προσπαθεί ώστε να αποτρέψει τέτοιο ενδεχόμενο. Το κανόνι, πάντως, δεν αργεί, εάν γίνουν ακόμα χειρότερες οι συνθήκες. Τα χρέη, άλλωστε, που έχουν μαζευτεί είναι πολλά.

Στη Football League, στη χειρότερη μοίρα (μετά την Παναχαϊκή) βρίσκονται η Καλλιθέα και ο Εργοτέλης.

Έστω και με τα ψίχουλα που παίρνουν πλέον οι ποδοσφαιριστές, οι ΠΑΕ δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Και όλα –μα ΟΛΑ- είναι πιθανά….

*idreamteam
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.