Πώς αντέδρασε η Θύρα 7 στο λουκέτο της 13;

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 | 12:34

Loading...
Δεν ξανάγινε αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Η αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού για το κλείσιμο της Θύρας 13 είναι φοβερή και πάνω απ' όλα συνειδητοποιημένη.

Ο Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε χθες πως οι Θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστές μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, κάτι που εξόργισε τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για εκφράσουν την διαμαρτυρία τους.
Το απίστευτο, όμως, ήρθε λίγες ώρες μετά από την Θύρα 7 του Περάματος, η οποία με ανάρτησή της στο facebook, υποστήριξε σε γενικές γραμμές τους φίλους του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως δεν θα πρέπει να χαίρονται που κλείνουν θύρες άλλων οπαδών, γιατί οι επόμενοι μπορεί να είναι οι ίδιοι.

"Δεν μπορεί σαν συνειδητοποιημένοι οπαδοί να χαιρόμαστε που θα κλείσουν θύρες άλλων οπαδών,γιατί σύντομα οι επόμενοι θα είμαστε εμείς,οι άλλοι και όλοι μας στο τέλος θα βλέπουμε τα πέταλα κλειστά.

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας τα πράγματα είναι στα άκρα πια και όλα θα αλλάξουν αλλά άμα δεν αντιληφθούμε και δεν αντιδράσουμε όπως πρέπει το επόμενο καιρό όλα θα είναι τελείως διαφορετικά..

Ο καθένας να κάνει την επιλογή του..", έγραψαν χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα τους στο facebook οι φίλοι της Θύρας 7 Περάματος.


sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.