Ανακοίνωση – απάντηση Ολυμπιακού για τον αναπτήρα!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 | 23:52

Loading...
Οι Πειραιώτες σχολίασαν την κλήση τους σε απολογία για το παιχνίδι με τον Πλατανιά και τις πληροφορίες που τους θέλουν να απειλούνται με σοβαρή τιμωρία.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague σε απολογία για το ματς στα Περιβόλια και σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα, τα πράγματα είναι σοβαρά...
Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με πρόστιμο έως 70.000 ευρώ και μία έως δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Η όποια ποινή όμως θα διπλασιαστεί αφού ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος από το παιχνίδι με τη Βέροια.

Να σημειώσουμε  ότι η κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία έγινε με τη χρησιμοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού, αφού ο διαιτητής δεν είχε γράψει κάτι στο φύλλο αγώνα για τον αναπτήρα που χτύπησε τον Κουλιμπαλί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με την κλήση της σε απολογία για τον αγώνα Πλατανιάς - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διευκρινίζει τα εξής:

Δεν υπήρξε σε καμμία περίπτωση ρίψη αντικειμένου η οποία να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Αυτό προκύπτει απο το οπτικοακουστικό υλικό και απο τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδειχθεί και στην ακροαματική διαδικασία.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται απολύτως τις επιταγές του πειθαρχικού κώδικα και πιστεύει στην ακριβοδίκαιη εφαρμογή του με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σκοπίμως δημιουργείται από ορισμένους.

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.