Γαλλική ομάδα θέλει σαν ΤΡΕΛΗ τον Σιμόες!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 | 00:35

Loading...
Σύμφωνα με πληροφορίες η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει κάνει κρούση στην ΑΕΚ για τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο, Αντρέ Σιμόες. Ανοικτοί σε αγορά για το καλοκαίρι, οι Μονεγάσκοι.
Οι εμφανίσεις του 26χρονου Πορτογάλου αμυντικού χαφ, Αντρέ Σιμόες, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από διάφορους συλλόγους ανά την Ευρώπη.  Μία εξ' αυτών η Μονακό, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον συμπατριώτη του, ποδοσφαιριστή της Ένωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Μονεγάσκοι έχουν κάνει ήδη την πρώτη κρούση στην Ένωση, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για τον Αντρέ Σιμόες. Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να υπήρξαν έντονες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την περίπτωση του Πορτογάλου.

Και μπορεί στην Ένωση να διακηρύσσουν σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο η Μονακό - σύμφωνα πάντα με πληροφορίες - φαίνεται να είναι ανοικτή από τώρα στην προοπτική αγοράς του Αντρέ Σιμόες για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

*sport24.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.