Αυτός "τρώει" τον Τζόρτζεβιτς από τον Παναθηναϊκό!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 | 21:10

Loading...
 Η βαριά ήττα του Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια της "πράσινης" ΚΑΕ.

Η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας αναμένεται να φέρει αποχωρήσεις, ενώ αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα Τζόρτζεβιτς, καθώς πλέον και ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται υπό κρίση.
Όσον αφορά το θέμα των παικτών που έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι δεν μπορούν να προσφέρουν, ο Πάβλοβιτς φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας, με τον Κούζμιτς να ακολουθεί.

Ειδικά, όμως, για τον πρώτο υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από τη διοίκηση και θεωρείται θέμα χρόνου ο Τζόρτζεβιτς να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Αυτό λέει, άλλωστε, η κοινή λογική για έναν παίκτη που ήρθε ως προσωπική επιλογή του κόουτς, αλλά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.
Αν, πάντως, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συνεχίσει να επιμένει στις επιλογές του, χωρίς να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, είναι πολύ πιθανό να χάσει κι άλλους πόντους από την "πράσινη" ΚΑΕ και στην τελική να προκαλέσει ακόμα και την αποπομπή του.

Όπως αποκαλύψαμε, άλλωστε, σε προηγούμενο θέμα, η διοίκηση είχε τη διάθεση ενίσχυσης του ρόστερ, με σημαντικές προσθήκες, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, ωστόσο ο Τζόρτζεβιτς δεν άναψε ποτέ το πράσινο φως.

Σε περίπτωση επομένως που συνεχίσει να εμμένει σε επιλογές παικτών που ο ίδιος διάλεξε το καλοκαίρι, χωρίς, φυσικά, να αλλάζει η εικόνα στο παρκέ, τότε η ανοχή-υπομονή των ανθρώπων της διοίκησης θα εξαντληθεί πολύ γρηγορότερα και με τις ανάλογες συνέπειες.

Είναι στο χέρι, δηλαδή, του Τζόρτζεβιτς να διαλέξει ανανέωση του ρόστερ, με τις απαραίτητες αποχωρήσεις και τις απαραίτητες αφίξεις, κερδίζοντας την εκτίμηση της ΠΑΕ και οξυγόνο παραμονής ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ή να πει "συνεχίζουμε όπως είμαστε" και στην επόμενο στραβή να χαιρετήσει με συνοπτικές διαδικασίες.

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.