"Κορυφαία λασπολογία"

Written By livesportsgr on Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016 | 21:12

Loading...
Στην ΑΕΚ "τρελάθηκαν" απ’ όσα κυκλοφόρησαν για δήθεν χρήματα που πήρε η ομάδα για το φιλικό με την εθνική Αστέγων, το οποίο διεξήχθη στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη.

Έπαθαν σοκ αρχικά και στην συνέχεια "τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ, όταν είδαν το Σάββατο (2/1) να κυκλοφορεί και να αναπαράγεται δημοσίευμα για χρήματα που δήθεν εισέπραξε η ομάδα από την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συμμετάσχει στο φιλικό με την εθνική Αστέγων.

Το δημοσίευμα βασιζόταν στο τιμολόγιο που έβγαλε η Περιφέρεια, για να δικαιολογήσει έξοδα γι αυτό το φιλικό. Ωστόσο πρόκειται για τα λειτουργικά έξοδα που χρειάστηκε το ΟΑΚΑ, προκειμένου να λειτουργήσει γι αυτό το ματς. Και ήταν χρήματα που πήγαν κατευθείαν από την Περιφέρεια στο ΟΑΚΑ, χωρίς να υπάρχει καμία εμπλοκή της ΑΕΚ. Μάλιστα από την Ένωση έλεγαν χαρακτηριστικά πως "το ΟΑΚΑ δεν είναι δικό μας γήπεδο για να φιλοξενούμε αγώνα καλύπτοντας το κόστος".

Η Περιφέρεια κατέβαλε ως διοργανώτρια, το μίνιμουμ των χρημάτων που απαιτούνται, για τα λειτουργικά έξοδα ενός αγώνα. Όσο για την ΑΕΚ, συμμετείχε χωρίς καμία εμπλοκή στα οικονομικά. Μάλιστα οι υπάλληλοί της ΑΕΚ που δούλεψαν για αυτό το παιχνίδι δεν πήραν ούτε ένα ευρώ, το τηλεοπτικό σποτ που έγινε επιμέλεια της ομάδας χωρίς την παραμικρή χρέωση ενώ δεν υπήρξε και το παραμικρό διαφημιστικό έσοδο από αυτό το ματς.

Μάλιστα οι χορηγοί της ΑΕΚ δεν υπήρχαν όχι μόνο στις πινακίδες του ΟΑΚΑ, αλλά ούτε στο χαρτί των συνθέσεων, όπως γίνεται συνήθως.

*sport24
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.