Θέμα σε όλο τον πλανήτη ο Μπερμπάτοφ!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 | 23:33

Loading...
Η έμπνευση που είχε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, να παραχωρήσει συνέντευξη στον ίδιο του τον εαυτό, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook έγινε θέμα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά σάιτ.

Η συνέντευξη Μπερμπάτοφ, όπως ήταν λογικό μονοπώλησε το ενδιαφέρον και έγινε θέμα μέχρι και στο BBC. Τα όσα είπε ο Βούλγαρος άσος, στον ίδιο του τον εαυτό δεν γίνονταν να περάσουν απαρατήρητα και απασχόλησαν τα μέσα και στο εξωτερικό, κάτι απόλυτα λογικό, εξαιτίας της φήμης που έχει στο χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο επιθετικός του Δικεφάλου.
H συγκεκριμένη ιστοσελίδα αφιερώνει ένα αρκετά μεγάλο θέμα και σχολιάζει το θέμα έχοντας για τίτλο: "Ντίμιταρ Μπερμπάτφο: Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έδωσε συνέντευξη στον εαυτό του στο facebook", ενώ μέσα στο κομμάτι έχει τα κυριότερα σημεία των όσων είπε σε αυτή ο 34χρονος επιθετικός.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με την εφημερίδα Guardian, όσο και με το SkySports, αλλά και το πρακτορείο Reuters που αφιερώνουν εκτενή άρθρα για την ιδιόμορφη αυτή κίνηση του Βούλγαρου επιθετικού του ΠΑΟΚ.

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.