«Βαράει κανόνι» ιστορική ομάδα!

Written By livesportsgr on Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 | 22:14

Loading...
Την θαυμάσαμε για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία...

Την παραίτησή του από την προεδρία του Εργοτέλη έκανε γνωστή μέσω γραπτής του δήλωσης ο Δημήτρης Παπουτσάκης και όλα δείχνουν πλέον, πως ο σύλλογος... φθάνει στο τέλος!

Οι επαφές του μέχρι πρότινος προέδρου ώστε να βρεθεί ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο δεν καρποφόρησαν και ως εκ τούτου το απόγευμα της Δευτέρας ενημέρωσε τους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα για την αποχώρησή του.

Δεδομένου λοιπόν ότι δεν υπάρχει κανένας διατεθειμένος να καλύψει το άνοιγμα (που στη Γ.Σ. του καλοκαιριού είχε τοποθετηθεί περίπου στα 4 εκατ. ευρώ), η φράση «θα κινηθούν οι δέουσες διαδικασίες» με την οποία κλείνει τη δήλωσή του ο Παπουτσάκης δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί ως προαναγγελία διάλυσης της εταιρείας.

Ιδού η δήλωσή του:

«Με αίσθημα ευθύνης προς τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ δηλώνω ότι με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αδυνατώ να παραμείνω στην ηγεσία της ΠΑΕ και παραιτούμαι από την προεδρία της.

Εφόσον υπάρχει ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, που κατέχει η οικογένειά μου, μπορεί εντός τριών ημερών να απευθυνθεί στους νομικούς εκπροσώπους μας. Ειδάλλως, θα κινηθούν άμεσα οι δέουσες διαδικασίες.

Δημήτρης Παπουτσάκης»

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.