Βόμβα: Στο «τραπέζι» του ΠΑΟ ο Λέτο!

Written By livesportsgr on Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 | 00:08

Loading...
Ο Αργεντινός άσος τα έσπασε με τη Λανούς, έμεινε ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία οι "πράσινοι" σκέφτονται να κινηθούν για την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο αποχώρησε από τη Λανούς εξαιτίας της ασυνέπειας του αργεντίνικου συλλόγου στις οικονομικές υποχρεώσεις προς τη Κατάνια και οι Ιταλοί έριξαν τη “βόμβα”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα ο Αργεντινός άσος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό με ευνοϊκούς οικονομικούς όρους και οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας σκέφτονται το ενδεχόμενο επιστροφής του. Ο ίδιος ο Λέτο εμφανίζεται να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στο Τριφύλλι ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν υφίσταται θέμα με τις θέσεις ξένων καθώς διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Από την εποχή που βρίσκονταν στη χώρα μας πάντως υπήρχε ένα μπέρδεμα με το διαβατήριό του και το συγκεκριμένο γεγονός είναι σημαντικό για την έκβαση της υπόθεσης.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι καλυμμένοι κι ψάχνουν το θέμα του διαβατηρίου από τη στιγμή που δεν υπάρχει κενή θέση ξένου, ενώ σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η ύπαρξη κοινοτικού διαβατηρίου αυτός που θα αποφασίσει είναι ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ηδη ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού συγκεντρώνει πληροφορίες για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αργεντινός άσος (μετά τη χονδροπάθεια που είχε στο γόνατο οποία δεν είναι απλή υπόθεση), αλλά και για το χαρακτήρα του.

Γνωρίζει επίσης ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης (θέση όπου τον χρησιμοποίησε αρκετές φορές ο Ζεσουάλδο Φερέιρα) ενώ με τη Λανούς μέτρησε τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές στη διάρκεια της σεζόν.


Το σίγουρο είναι ότι οι “πράσινοι” δεν βιάζονται να αποφασίσουν καθώς δεν υπάρχει η δέσμευση της Δευτέρας ως ημερομηνία από τη στιγμή που ο Αργεντινός είναι ελεύθερος.

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.