Το υπουργείο επιστρέφει στην ΑΕΚ την Περιβαλλοντική Μελέτη για το νέο γήπεδο!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016 | 23:44

Loading...
Μηνύματα που προκαλούν πανικό λαμβάνουν στην Ένωση. 

Άσχημα μηνύματα φτάνουν στο περιβάλλον τις ΑΕΚ τις πρώτες ημέρες του χρόνου από το ΥΠΑΠΕΝ. Σύμφωνα με πληροφόρηση της στήλης, οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» εκτιμούν πλέον πως υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρές πιθανότητες άμεσα, να τους επιστραφεί η περιβαλλοντική μελέτη που έχουν καταθέσει για την «Αγιά Σοφιά» για διορθώσεις!

Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για ένα τεράστιο πισωγύρισμα. Ακόμα και να μπορεί να αντιδράσει η ΑΕΚ, πραγματοποιώντας τις διορθώσεις που θα ζητήσει το υπουργείο, θα χρειαστεί κάποιος σημαντικός χρόνος, κάτι που σημαίνει πως οι εξελίξεις θα πάνε αισθητά πίσω...

Επιπλέον, κάποιοι απαισιόδοξοι στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον, φοβούνται πως ορισμένες από τις διορθώσεις που ενδεχομένως ζητηθούν, δεν θα τις θέλει η Ένωση, με την έννοια ότι το υπάρχον σχέδιο δεν θα μπορεί να τις υποστηρίξει. Όπως για παράδειγμα η δημιουργία χώρων για τα ερασιτεχνικά τμήματα.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και στην ΑΕΚ το ξέρουν. Πραγματικά πλέον ο Ιανουάριος μπορεί να αποδειχθεί δύσκολος για τους κιτρινόμαυρους.

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.