Το άρθρο του Π.Κ. που "καίει" τον Ολυμπιακό!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 | 20:21

Loading...
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague σε απολογία για το ματς στα Περιβόλια και σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα, τα πράγματα είναι σοβαρά...

Η κλήση αναφέρει χαρακτηριστικά:
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με βάση τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/1/15-Γ από 13-01-2016 απόφαση του Διευθυντού του Γραφείου Αστυνομεύσεως-Ασφαλείας της Διευθύνσεως Αστυνομίας Χανίων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πλατανιάς-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄ και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δείτε το άρθρο του Π.Κ με το οποίο ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με πρόστιμο έως 70.000 ευρώ και μία έως δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Η όποια ποινή όμως θα διπλασιαστεί αφού ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος από το παιχνίδι με τη Βέροια.

Να σημειώσουμε  ότι η κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία έγινε με τη χρησιμοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού, αφού ο διαιτητής δεν είχε γράψει κάτι στο φύλλο αγώνα.


sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.