Με βαριά ποινή απειλείται ο Πανιώνιος για το ματς με τον Ολυμπιακό!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016 | 03:08

Loading...
Σε απολογία κλήθηκε ο Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Με βαριά ποινή απειλείται ο Πανιώνιος για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι «κυανέρυθροι» κλήθηκαν σε απολογία ως υπότροποι με βάση το άρθρο που αναφέρεται σε ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής. Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης απειλείται με βαρύ πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας της!
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 8-1-16 και ώρα 15:30) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 16η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. γ΄ και ε΄, 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄, 7 περ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ».


sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.