«Αν έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί τον Ηρακλή τότε γιατί όχι;»

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016 | 02:13

Loading...
Ο μάνατζερ του επιθετικού του Ηρακλή, Απόστολου Βέλλιου, Τάσος Παπαδόπουλος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena fm 89,4» και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ξεκαθαρίζοντας πάντως οτι προτεραιότητα είναι ο "Γηραιός"

Αναλυτικά:
«Τώρα βρισκόμαστε 1000% στον Ηρακλή. Ήθελε πολύ να γυρίσει στην ομάδα και το μυαλό είναι μόνο εκεί. Υπάρχει πλάνο και θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς.

Ο Βέλλιος έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο γύρο. Ο πατέρας του Τόλη δήλωσε ότι δεν έχει δείξει ούτε τα μισά. Είναι ένα ολοκληρωμένο σέντερ φορ και το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η νοοτροπία. Δε σταματά να δουλεύει. Για ομάδες δε θα πω τίποτα. Ο Τόλης ήρθε εδώ για να βοηθήσει. Το συμβόλαιό του είναι διετές.

Ο Βέλλιος αυτή τη στιγμή είναι στον Ηρακλή. Κάθε ομάδα είναι μια εταιρία που αγοράζει και πουλάει. Και κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξει ένα ντιλ. Αν έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί τον Ηρακλή, τότε γιατί όχι; Αυτήν τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε καν. Στόχος είναι μόνο να βοηθήσουμε στον Ηρακλή.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Ο στόχος είναι να ολοκληρώσει τη χρονιά. Υπάρχουν ομάδες και από το εξωτερικό που τον παρακολουθούν. Το καλοκαίρι είχαμε προτάσεις από το εξωτερικό με περισσότερα χρήματα. Η ομάδα του Τόλη είναι ο Ηρακλής. Και ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει στον Ηρακλή».

Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.