Χοντρό πέσιμο στο ΟΑΚΑ σε Τσιάρτα για το μέλλον του Τζανετόπουλου!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 | 00:06

Loading...
Τι απάντησε ο μάνατζερ του νεαρού άσου της ΑΕΚ.

Αυτό κι αν ήταν πέσιμο στον Τσιάρτα το Σάββατο (9/1) στο ΟΑΚΑ. Ένα τσούρμο ρεπόρτερ αλλά και διάφοροι φίλοι και γνωστοί του από τα επίσημα τον στρίμωξαν σε πηγαδάκια και εκτός άλλων, τον ρώτησαν φυσικά για τον Τζανετόπουλο.
Τι παίζει, αν μένει στην ΑΕΚ, αν υπάρχει ρήξη με την διοίκηση, αν ο Πογέτ δεν γουστάρει τον μικρό, αν έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Όλα αυτά ρωτούσαν τον Βασίλη.

Τι απαντούσε εκείνος; Πως ο Άνταμ θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά επιθυμεί να παίζει, από τη στιγμή που είναι καλά και αποδεδειγμένα δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην θέση του.

Επίσης για την ανανέωση του συμβολαίου του που η ΑΕΚ φέρεται να θέλει να την πραγματοποιήσει ο Έλληνας μάνατζερ άφηνε να εννοηθεί πως δεν είναι αρνητικός ο πελάτης του, αλλά περιμένει κάτι που να τον... τιμά.

Πάντως η γενικότερη αίσθηση ήταν πως ο Τσιάρτας αντιμετωπίζει κουλ την κατάσταση. Δεν θέλει κόντρα με την ΑΕΚ, αλλά επιθυμεί να καταλάβει η ομάδα τον δικό του ρόλο (ως μάνατζερ του Τζανετόπουλου) που πρέπει να διασφαλίσει τα συμφέροντα του πελάτη του.

*Onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.