Αυτή θα είναι η μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ;

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 | 23:58

Loading...
Αυτήν την αγορά ξέρει, αυτήν εμπιστεύεται. Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει απορρίψει επί της ουσίας τις επιλογές που του προτάθηκαν και έχει δώσει την έγκριση του μόνο για 1-2 επιλογές που προέκυψαν στην ατζέντα της ΑΕΚ από την αγορά της Αγγλίας. 

Λογικό, αν αναλογιστεί κάποιος πως πρόκειται για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και είναι σημαντικό για την άνοδο του επιπέδου της ΑΕΚ να προχωρήσει σε μία τέτοια επιλογή.
Ο Πογιέτ ενημερώθηκε για την περίπτωση του παίκτη και άναψε άμεσα το «πράσινο» φως, καθώς έχει προσωπική άποψη των ικανοτήτων του.

Βέβαια, η προοπτική μόνο εύκολη δεν είναι δεδομένου πως πρόκειται για καλό όνομα, που έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ. Με την ομάδα του φαίνεται πως υπάρχει προοπτική συνεργασίας, αλλά ο παίκτης έχει ακόμα κάποιες επιφυλάξεις για το κατά πόσο πρέπει να έρθει στην Ελλάδα.

Παρά τον προβληματισμό που κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες, στην ΑΕΚ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως στις μέρες που απομένουν ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις.

Κυρίως, επειδή πλέον υπάρχει πίεση και προς παίκτες που αντιλαμβάνονται ό,τι δεν θα έχουν ευκαιρίες και έτσι θέλουν και αυτοί μία ομάδα με προοπτική για να παίξουν. Αυτές τις έξι ημέρες ως την αυλαία των μεταγραφών, θα υπάρξουν ευκαιρίες.

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.