Τι το λες και δεν το κάνεις; ΚΛΕΙΣΤΟ!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 | 18:30

Loading...
Ο Κοντονής απείλησε πως θα βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα παρωδία της Super League και εμείς απορούμε: Τι άλλο πρέπει να γίνει για να κλείσει το μαγαζί;

Σκάνδαλα διαφθοράς. Φάκελοι με ύποπτα παιχνίδια. Παράγοντες και αξιωματούχοι σε δικαστικές υποθέσεις (σ.σ. εγκληματική οργάνωση) που τρέχουν και έχουν πάρει μέχρι και δικάσιμο (σ.σ. Απρίλιο η δίκη των στημένων αγώνων).

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής δικάζεται ως κατηγορούμενος για το koriopolis. Οι διαιτητές δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς και καταγράφουν κατά το δοκούν τα στοιχεία ενός παιχνιδιού στο φύλλο αγώνα.

Η Λίγκα δεν έχει χορηγό και βρισκόμαστε ήδη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Διαιτητής γράφει στο φύλλο αγώνα ότι διέκοψε αγώνα για να απομακρύνει καπνογόνο από τον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. περίπτωση Μήτσιου στο Βέροια-Ολυμπιακός) και κοτζάμ αθλητικός ΤΑΚΤΙΚΟΣ δικαστής τον βγάζει ψεύτη.

Ο Σπάθας δεν είδε ότι έπεσε αναπτήρας στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. Πλατανιάς-Ολυμπιακός) και ο πρόεδρος του Πλατανιά δηλώνει πως ο Κουλιμπαλι «κάτι ένιωσε» και ότι «είδα ότι είδε η Ελλάδα».

Πιάσαμε πάτο και ο υφυπουργός Αθλητισμού που εξοντώνει τον Παναθηναϊκό, την ώρα κατά την οποία η διαφθορά ζει και βασιλεύει στους κόλπους της ΕΠΟ απειλεί πως θα διακόψει το ήδη απαξιωμένο πρωτάθλημα την επόμενη φορά που θα διαπιστώσει παραβάσεις κανονισμών και νόμων.

Τι το λες και δεν το κάνεις; Ο ΚΑΠ και ο δικός σου νόμος έγιναν κουρελόχαρτα. ΚΛΕΙΣΤΟ.

*onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.