Βεζυρτζής: «Μένει ο Τούντορ μέχρι νεοτέρας»

Written By livesportsgr on Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 | 16:00

Loading...
Ανατροπή δεδομένων και παραμονή του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, μέχρι νεοτέρας, όπως δήλωσε ο Νίκος Βεζυρτζής κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, με το ΔΣ να συνεχίζεται αύριο, προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Επειτα από περίπου 3,5 ώρες τα ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε για να συνεχιστεί αύριο, χωρίς για την ώρα να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ, στον ΠΑΟΚ, με τον Νίκο Βεζυρτζή κατά την έξοδό του από τα γραφεία τη Τούμπας, να τονίζει πως μέχρι νεοτέρας ο Τούντορ θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, προχώρησε και σε δηλώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν στο συμβούλιο, στο οποίο συμμετείχε μέσω skype και ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά:

«Δεν ισχύει η απόφαση αλλαγής προπονητή, μιλήσαμε με τον γιατρό για τους τραυματισμούς. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, αύριο τα σπουδαία. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας και ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε όλες τις απόψεις. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει μόνιμα τραυματισμούς, πρέπει να βρούμε λύσεις.

Ο γιατρός πιστεύει ότι οι παίκτες δεν έπαιζαν σε ομάδες με την ίδια ένταση και τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Αύριο θα υπάρξει συνέχεια τις συζήτησης.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Καραϊσκάκη με τον Τούντορ. Δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητικού κέντρου. Σχολιάστηκε ο τρόπος αποχώρησης  του Τούντορ χθες με τον Ιβάν. Δεν υπάρχει συζήτηση για άλλη μεταγραφή. Θα συνεχιστούν κι αύριο οι διαβουλεύσεις», ήταν τα λόγια του έμπειρου παράγοντα.

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.