Είχε αλλού το μυαλό του ο Σπάθας...

Written By livesportsgr on Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 | 16:57

Loading...
Είναι προφανές ότι ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος δεν διέκοψε το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό όταν αναπτήρας πετάχθηκε στον Κουλιμπαλί, είχε το…. μυαλό του αλλού. Στην ομιλία του μέλους της ΚΕΔ Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.
Τί είπε το εκλεκτό μέλος της διαιτητικής οικογένειας στους ρέφερι της Super League; Τους ενημέρωσε ότι «είναι πάρα πολύ αυστηρός ο κανονισμός. Πρέπει να ξέρετε όλοι τι μέτρα θα πρέπει να παίρνετε σε περίπτωση ρίψης καπνογόνων ή φωτοβολίδων. Ανάλογα με την περίπτωση να κάνετε προσωρινή ή οριστική διακοπή αγώνα».

Στον κανονισμό αναφέρεται και η ρίψη αντικειμένων, αλλά οι διαιτητές τον εφαρμόζουν ανάλογα με τον αντίπαλο. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει φέτος. Κατά τα άλλα στην ομιλία του ο Σωμαρακάκης «κάρφωσε» τον Μιχάλη Κουκουλάκη (και καλά έκανε) που δεν ανέφερε στο φύλλο αγώνα την <επίσκεψη> του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

Είπε λοιπόν ότι «φτάσαμε στο σημείο να μαθαίνουμε από δημοσιεύματα για είσοδο ανθρώπων στα αποδυτήρια των διαιτητών, αν και αυτοί δεν έχουν αρμοδιότητα και καμία δουλειά. Ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος και δεν επιτρέπεται να μπαίνει κανείς στα αποδυτήρια των διαιτητών. Όμως, δεν γράφετε τίποτα στο φύλλο αγώνα. Όταν γίνεται κάτι και δεν γράφεται στο φύλλο αγώνα, θα μας αναγκάζετε να παίρνουμε αποφάσεις».

*idreamteam
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.