Η σημαντική δήλωση Πράνιτς για Ολυμπιακό που ελάχιστοι πρόσεξαν!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 | 23:14

Loading...
 Ο Ντάνιελ Πράνιτς στις δηλώσεις του μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, μίλησε για τον Ολυμπιακό, την διαιτησία, αλλά και την ανωτερότητα των Πειραιωτών!

«Μπορείς να νικήσεις αν έχεις καλύτερη ομάδα, και αυτή τη στιγμή έχουν πραγματικά καλή ομάδα, είναι καλύτεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος του Τριφυλλιού...
Αναλυτικά η ερώτηση και η απάντηση:

Για το αν έχει δει αλλού όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: (Γελάει) «Αν αρχίσω να μιλάω τώρα... Νομίζω πως μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό μια μέρα αλλά θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό, ήμουν στο ξενοδοχείο κι έβλεπα τον αγώνα. Ο τερματοφύλακας (σ.σ. του Παναιτωλικού) πήρε κόκκινη κάρτα, μετά από αυτό είχα πραγματικά τρελαθεί! Σκεφτόμουν πως είναι αδύνατον όλα αυτά να συμβαίνουν όλη την ώρα υπέρ μίας ομάδας, μόνο υπέρ μίας ομάδας! Αν αρχίσω να μιλάω... Νομίζω πως όλοι βλέπουν τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κόσμος δεν είναι τυφλός. Για μένα αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ο κόσμος έρχεται για να βλέπει αγώνες, ακολουθεί το ποδόσφαιρο και όλα αυτά δεν είναι ωραίο για αυτούς. Μπορείς να νικήσεις αν έχεις καλύτερη ομάδα, και αυτή τη στιγμή έχουν πραγματικά καλή ομάδα, είναι καλύτεροι. Αν κερδίζουν με κανονικό τρόπο, εντάξει, εγώ θα δώσω το χέρι, ήμουν πάντα τζέντλεμαν, αν κάποιος είναι καλύτερος από μένα θα πω συγχαρητήρια. Αλλά αυτά που συμβαίνουν σε τρελαίνουν».

sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.