Σκάει θέμα με Σίλβα στον Ολυμπιακό;

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016 | 20:55

Loading...
Σενάρια από την Πορτογαλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Πόρτο προς το πρόσωπο του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Η μεγάλη επιτυχία που έχει ως τώρα ο Μάρκο Σίλβα με τον Ολυμπιακό έχει στρέψει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων προς το πρόσωπό του.
Μετά τη Ζενίτ, η οποία πριν μερικές ημέρες ακούστηκε ότι εξετάζει τον Πορτογάλο τεχνικό, σειρήνες και από την πατρίδα του κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Πόρτο.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», στην Πόρτο έχουν ξεκινήσει να μελετούν το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του Λοπετέγι, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί στο τέλος της σεζόν.

Σε αυτήν την περίπτωση, όπως επισημαίνεται, ο Σίλβα θα αποτελούσε έναν από τους βασικούς υποψηφίους για τον πάγκο των «Δράκων» καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Σίλβα είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο το γεγονός ότι ήδη ομάδες όπως η Πόρτο και η Ζενίτ ακούγονται ως ενδιαφερόμενες αντανακλά την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει από τότε που ανέλαβε τα ηνία των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, όπως επισημαίνει ο «Γαύρος», ο Σίλβα για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αναλάβει μία εκ των Μπενφίκα ή Πόρτο θα πρέπει βάσει συμφωνητικού που υπάρχει να καταβάλει στη Σπόρτινγκ ως αποζημίωση ένα ποσό τετραπλάσιο της αποζημίωσης που έλαβε για να λυθεί το συμβόλαιό του με τα «Λιοντάρια» το καλοκαίρι.

Η αποζημίωση που είχε πάρει ο Σίλβα αφορούσε ένα ποσό της τάξεως των 250,000 ευρώ, συνεπώς σε αυτή την περίπτωση ο Σίλβα θα έπρεπε να καταβάλει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.