Για ποιο λόγο «τρελάθηκε» ο Μελισσανίδης!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 | 00:30

Loading...
Πώς έζησε από απόσταση το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η έντονη ανησυχία του και οι οδηγίες που έδωσε στους ανθρώπους της ΠΑΕ πριν από το ημίχρονο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σπάνια απουσιάζει από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου σε παιχνίδι της ΑΕΚ. Ωστόσο, την Πέμπτη δεν έδωσε το «παρών» στο γήπεδο και ο λόγος ήταν ότι επιτηρούσε προσωπικά τις τελικές ετοιμασίες για την γιορτή της Aegean, που θα γίνονταν λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, παρακολουθούσε το παιχνίδι από την τηλεόραση, όμως βλέποντας τη διαιτησία του Ιωάννη Δελφάκη και κυρίως την έκρυθμη ατμόσφαιρα που αυτή είχε δημιουργήσει στο γήπεδο, ανησύχησε έντονα, καθώς για την ΑΕΚ ακολουθούν ντέρμπι και ούτε να σκέφτεται θέλει οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει την τιμωρία της. Μάλιστα, μετά την αποβολή του Μπακάκη και τις έντονες αντιδράσεις, ο Μελισσανίδης αποφάσισε αρχικά να πάει εσπευσμένα στο ΟΑΚΑ.

Όμως, λίγα λεπτά αργότερα μπήκε και το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ και ταυτόχρονα στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ενημερώθηκε ότι η κατάσταση όδευε προς εκτόνωση. Παρόλα αυτά, ζήτησε από τον Αλέξη Δέδε να κατέβει στα αποδυτήρια και να εξασφαλίσει ότι οι σεκιούριτι που είναι υπεύθυνοι για το χώρο θα έκαναν τη δουλειά τους για να μην υπάρξει το παραμικρό.

Κάτι που έγινε, με τον Δελφάκη να ακούει απλά τα παράπονα ανθρώπων και από τις δύο ομάδες, από απόσταση και χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση, ενώ στο υπόλοιπο του αγώνα όλα κύλησαν ομαλά. Βέβαια, ο εκνευρισμός του Μελισσανίδη για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ΟΑΚΑ η διαιτησία του Δελφάκη δεν του πέρασε, όπως αποδείχθηκε και σε όσα είπε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Aegean.

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.