Φεύγει από ΑΕΚ! Έλτσε και MLS καλούν τον...

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016 | 21:54

Loading...
Είναι γεγονός μάλιστα ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν το αργότερο ως τα μέσα Ιανουαρίου επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες εξελίξεις, δεν αποκλείεται να επισπευθούν οι διαδικασίες, αφού ο εκπρόσωπος του παίκτη υποστηρίζει ότι ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του «Μάκη».

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες του enwsi.gr θέλουν τόσο την ιταλική Έλτσε, όσο και σύλλογο από το πρωτάθλημα MLS των Ηνωμένων Πολιτειών να «καλοβλέπουν» τον Κρισάντους για την γραμμή κρούσης και θεωρείται θέμα χρόνου η ύπαρξη επίσημης πρότασης.

Για πρώτη φορά φαίνεται πως όντως ο επιθετικός που δεν κατάφερε τον τελευταίο χρόνο να πείσει τους υπευθυνους της ΑΕΚ με την αγωνιστική του παρουσία, βρίσκεται κοντά στο να πει «αντίο» και να ακολουθήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες, όταν και θα ξεκαθαρίσει το ύψος της οικονομικής πρότασης που θα φτάσει για τον Κρισάντους, με τους ανθρώπους της Ένωσης να μην κρύβουν πλέον ότι βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης του Νιγηριανού στράϊκερ.

*enwsi
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.