Απίστευτα "γαλλικά" από διαιτητή στη Φθιώτιδα! (video)

Written By livesportsgr on Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 | 23:40

Loading...
Ο Γιάννης Σωσώνης, πρώην διαιτητής της Football League, διηύθυνε την αναμέτρηση Στυλίδα - Ένωση 2010 για το τοπικό πρωτάθλημα Φθιώτιδας. Όλα καλά, μέχρι την "έκρηξή" του. Δείτε τα "γαλλικά" του.

Στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα όλα μπορούν να συμβούν. Όπως για παράδειγμα στην αναμέτρηση της Στυλίδας με την Ένωση 2010 για το τοπικό πρωτάθλημα Φθιώτιδας. Ο διαιτητής, ο οποίος στο παρελθόν έχει "σφυρίξει" με επιτυχία ματς της Football League εξερράγη και άρχισε να εκστομίζει "γαλλικά" στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Παρακολουθήστε τη στιχομυθία διαιτητή - ποδοσφαιριστών και το βίντεο.

Διαιτητής: "Τέλος είπα. Θα μείνετε έξι! Άμα δε μείνετε έξι, θα σας γ#$%... Είμαι ήρεμος ογδόντα λεπτά, της πουτ#$% θα γίνει!!!Μαλ#$%ες! "Πες μου, Γιάννη (στον παίκτη που είναι στο έδαφος) είσαι εντάξει;

Ποδοσφαιριστές της Ένωσης 2010: "Μη σας ψαρώνει", "Γιατί τα ψαρώνεις τα παιδιά; 'Ελα ρε μαλ#$% τώρα, τελείωνε. Ακούγεσαι... (προφανώς κάποιος έχει αντιληφθεί ότι είναι κοντά στην κάμερα)

Διαιτητής: "Στα αρχ@#$ μου"

Ποδοσφαιριστές της Ένωσης 2010:  "Έλα, ρε μ$%^ τώρα, στο κεφάλι χτύπησε, είναι δυνατόν; Ο άλλος βρίζει ρε και δε δίνεις τίποτα; Τι κάνουμε τώρα; θα παίξουμε; Να βγει έξω referee"

Διαιτητής (αφού δείχνει κίτρινη κάρτα σε αυτόν που διαμαρτυρήθηκε): "Τι κάνεις ρε referee; Τι κάνεις ρε Γιάννη;"

Δείτε το βίντεο από το Metrosport:
*sport24
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.