Σπάθα μαζέψου σε βλέπουν.. (video)

Written By livesportsgr on Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 | 00:47

Loading...
Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι, όμως ο Σπάθας αντί να διακόψει το παιχνίδι κατά του Ολυμπιακού έκανε παρατήρηση στον Κουλιμπαλί, ο οποίος δέχτηκε αναπτήρα από την κερκίδα Ολυμπιακού.

Ανάμεσα στα αρκετά λάθη του Ηλία Σπάθα στο ματς των Περιβολίων, ήταν και η φάση στο 89ο λεπτό. Εκεί ο αμυντικός του Πλατανιά, Ουσμανέ Κουλιμπαλί, ενώ βρίσκεται κοντά στην πλάγια γραμμή δέχεται αντικείμενο από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, ωστόσο, έπιασε τον αναπτήρα προκειμένου να τον δείξει στον ρέφερι, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να διακόψει το ματς. Αντίθετα, ο Σπάθας έκανε παρατήρηση στον Αφρικανό για να μην κάνει καθυστερήσεις και να συνεχίσει να παίζει κανονικά.

Μάλιστα ο κανονισμός είναι σαφής και λέει ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να διακοπεί και μάλιστα σε βάρος του Ολυμπιακού.

«Εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση» αναφέρει ο κανονισμός στο άρθρο 15, παράγραφος Β, εδάφιο ε.
*sport-fm.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.