Ανατροπή-ΣΟΚ στο θάνατο του Παντελίδη!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 | 12:54

Loading...
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον λόγο τον οποίο ο Παντελίδης έχασε τον έλεγχο και του τζιπ που οδηγούσε άρχισαν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις του ρεπορτάζ … έρχονται σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον λόγο τον οποίο ο Παντελίδης έχασε τον έλεγχο και του τζιπ που οδηγούσε.

Η οικογένεια θα βάλει δικό της πραγματογνώμονα να εξετάσει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Γίνονται έρευνες καθώς στο παρελθόν υπήρχαν πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου κολλούσε το γκάζι.

Η οικογένεια επικαλείται λόγους ότι έχει γίνει δολιοφθορά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Γ.Καραιβάζ, και ενημερωτική εκπομπή πρωινή.

Ανατριχιαστικό στοιχείο βγαίνει και αυτό στην επιφάνεια σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες: υπάρχει μεγάλη είσοδος στο χώρο του αυτοκινήτου κομματιασμένων θραυσμάτων από τα κιγκλιδώματα τα οποία λειτούργησαν… σαν βέλη και σκότωσαν τον Παντελίδη.

Ακόμα εξετάζεται το γεγονός αν σκοτώθηκε από την πρόσκρουση και τα τραντάγματα και τα πολλαπλά χτυπήματα ή αν σκοτώθηκε από την “επίθεση” των κομματιασμένων θραυσμάτων.

Ο 33χρονος καλλιτέχνης προσπάθησε την τελευταία στιγμή να στρίψει το τιμόνι αλλά δεν τα κατάφερε… Ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες…”πήρε την στροφή” με πάνω από 160 χιλιόμετρα όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα άτομα από το ρεπορτάζ.

Πηγή: makeleio.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.