Νέος – μεγάλος κίνδυνος για ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 | 23:44

Loading...
Υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος και για αφαίρεση βαθμών...

Συμπληρωματική δίωξη για τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, εξέλιξη που σημαίνει ότι κατηγορούνται πλέον για εκτεταμένα επεισόδια!
Σύμφωνα με το άρθρο που παραπέμφθηκαν οι δύο ομάδες, οι ποινές που προβλέπονται είναι χρηματικό πρόστιμο έως 150.000 ευρώ, τιμωρία της έδρας για τρεις αγωνιστικές και αφαίρεση τριών βαθμών, σε περίπτωση που θεωρηθεί ότι τα επεισόδια έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Το μόνο θετικό για τις δύο ομάδες είναι ότι ο αθλητικός δικαστής της Super League δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί το κατηγορητήριο που έχει συντάξει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και όλα θα κριθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης, οπότε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

A) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: «Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 5719/11-2-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 12ης-2-2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

B) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 5719/11-2-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 12ης-2-2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.