Ο Ανάκογλου αποκάλυψε(:) το ΜΕΛΛΟΝ του Πογέτ στην ΑΕΚ;;!!

Written By livesportsgr on Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 | 00:36

Loading...
Μόνο σίγουρη δεν είναι παραμονή του Ουρουγουανού στην Ένωση. Ποια κίνηση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης το αποδεικνύει περίτρανα; Ο Σκύλος έχει το παρασκήνιο!
Ο Γκουστάβο Πογιέτ, παρότι βρίσκεται λίγο καιρό στην ΑΕΚ, έχει κερδίσει με τη δουλειά του και φυσικά με τα αποτελέσματα, τόσο τον κόσμο όσο και τη διοίκηση της ομάδας.
Γι΄ αυτό, άλλωστε, γίνεται μεγάλη συζήτηση για το αν θα μείνει στην Ένωση και μετά το καλοκαίρι, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει σχετική οψιόν αποδέσμευσης.

Στην ΑΕΚ θα ήθελαν πολύ να τον "δέσουν" στον σύλλογο, αφού έχουν εντυπωσιαστεί με τη βελτίωση που υπάρχει στην ομάδα, ωστόσο δεν είναι στο χέρι τους να τον πείσουν να παραμείνει στην Ελλάδα, αν προκύψει μια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τις μεταγραφές του Γενάρη και δεν αναφερόμαστε στις δύο αφίξεις, που ήταν προσωπικές του επιλογές, αλλά σε αυτούς που αποχώρησαν. Και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Ανάκογλου, ο οποίος θα συνεχίσει ως δανεικός, τελικά, στη Βέροια.

Ο νεαρός μέσος, για τον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εξαιρετική άποψη, δεν έκανε στον Πογιέτ, ο οποίος επέμενε στην παραχώρησή του.

Ο Ανάκογλου από την πλευρά του, βλέποντας πως δεν υπολογίζεται, ζήτησε να μείνει ελεύθερος, ωστόσο στην Ένωση αποφάσισαν να τον δώσουν μόνο για έξι μήνες, εντός Ελλάδας, καθώς δεν είναι καθόλου σίγουροι πως ο Ουρουγουανός θα μείνει και μετά το καλοκαίρι! Αν φύγει, δηλαδή, ο Πογιέτ, θα γυρίσει ο Ανάκογλου. Αν όχι, θα ψαχτεί για αλλού...

Μπορεί ο Πογιέτ να θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά μία πρόταση από την Αγγλία είναι βέβαιο πως θα τον αναγκάσει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ...

*sportdog
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.