Φήμες για τέλος με Τούντορ και Άρνεσεν!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 | 23:07

Loading...
Έντονη φημολογία αυτή την ώρα ότι ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τερματιστεί άμεσα η συνεργασία τόσο με τον Ιγκόρ Τούντορ, όσο και τον Φρανκ Άρνεσεν.

Ραγδαίες αναμένεται ότι θα είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ηρακλή, που ίσως αποτελέσει την σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Εδώ και λίγη ώρα είναι έντονη η φημολογία πως υπάρχει πια σοβαρό ενδεχόμενο να απομακρυνθούν άμεσα τόσο ο Ιγκόρ Τούντορ, όσο και ο Φρανκ Άρνεσεν που είναι πια πιθανό να πληρώσουν το μάρμαρο για την αποκρουστική εικόνα που παρουσιάζει ο Δικέφαλος του Βορρά, ο οποίος έφτασε τα 7 επίσημα παιχνίδια δίχως νίκη.
Η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή ζυγίζει όλα τα δεδομένα σε μία πολύ κρίσιμη καμπή για την χρονιά του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονος προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, αφού όλοι βλέπουν ότι τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και η είσοδος της ομάδας στα πλέι-οφ! Στον ΠΑΟΚ αναζητούν ένα ηλεκτροσόκ εντός της ομάδας, αφού υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου, ο οποίος ακόμα είναι ζωντανός για την ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Κροάτη τεχνικό, του χρεώνεται η αδιόρθωτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που αντί να κάνει βήματα προς τα μπροστά, κάνει βήματα προς τα πίσω. Έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο του Τούντορ ολοκληρώνεται τον Μάιο, επομένως δεν υπάρχει οικονομικό θέμα σε ότι αφορά την αποζημίωση του.

Πάνω - κάτω το ίδιο ισχύει και με τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος στήριξε όσο κανείς τον Τούντορ, που αποτέλεσε προσωπική του επιλογή. Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι τις 30 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι αν απομακρυνθεί άμεσα, τότε απλώς το διαζύγιο θα επέλθει 2,5 μήνες νωρίτερα από το προκαθορισμένο. Στον Δανό χρεώνεται ο αποτυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού παρά τα ουκ ολίγα εκατομμύρια ευρώ που διέθεσε για νέες προσθήκες, το ρόστερ του ΠΑΟΚ μοιάζει γυμνό και ανεπαρκές για να ανταποκριθεί σε συνθήκες πρωταθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση από τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά πολύ σοβαρός προβληματισμός, ίσως μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή, αλλά και του τεχνικού διευθυντή. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα υπάρχει συνεχής ανανέωση από το SDNA για όλες τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.