Έλα ρε! Λύτρωση για τον Κρισάντους στην ΑΕΚ

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 | 01:13

Loading...
Μολονότι η μεταγραφική περίοδος παρήλθε και ο Μακόλεϊ Κρισάντους παρέμεινε στο δυναμικό της ομάδας, αυτό είναι τελείως προσωρινό. 
Είναι ειλημμένη απόφαση, πως ο Νιγηριανός θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που θα συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ο «Μάκης» απέρριψε την πρόταση της Πονφεραντίνα – που ήταν εξαιρετικά συμφέρουσα και για την Ενωση – γιατί έχει κάτι άλλο και είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί.
Αυτήν την εποχή, ανοιχτές μεταγραφικά αγορές είναι αυτές της Κίνας, του Αζερμπαϊτζάν, του Καζακστάν, της Κολομβίας, της Τουρκίας. Χώρες που συνήθως πληρώνουν καλά παίκτες, ειδικά εάν τους έχουν ανάγκη.

Αυτό περιμένουν στην ΑΕΚ, ώστε να κλείσει το θέμα. Και να φανεί, εάν υπάρξει πέραν του Κρισάντους και κάποια άλλη προσφορά για «κιτρινόμαυρο».

Ακόμα κι έτσι πάντως, δεν υπάρχουν παρά αμυδρές πιθανότητες για να υπάρξει κάποια μεταγραφική προσθήκη.

Θα πρέπει να βρεθεί κάτι πραγματικά εξαιρετικό που θα βάλει σε πειρασμό τους «κιτρινόμαυρους», ώστε στη συνέχεια να κάνουν την κίνηση τους. Και ίσως αυτό να είναι σε συνδυασμό, με πιθανή αποχώρηση κάποιου εκ των «κιτρινόμαυρων» του ρόστερ.

*enwsi
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.