Βόμβα στον Παναθηναϊκό!

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 | 17:59

Loading...
Βόμβα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο!

Αιφνίδιο διαζύγιο τόσο με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για τους «πράσινους», την ημέρα των 108ων γενεθλίων τους. Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος αποτελούν παρελθόν από το Τριφύλλι όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι θα αποτελούν πάντα μέλη του συλλόγου.
Ο Φύσσας κατείχε στον Παναθηναϊκό το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου και ο Βόκολος ήταν τεχνικός διευθυντής!

Ο Φύσσας ανέλαβε το πόστο του τον Άυγουστο του 2014 και ο Βόκολος τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, αλλά έμελλε η θητεία τους στους «πράσινους» να ολοκληρωθεί άμεσα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. προσωπικά τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην ομάδα, το επίπεδο συνεργασίας και το ήθος που επέδειξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Ο Τάκης και ο Λεωνίδας θα είναι πάντα μέλη του Παναθηναϊκού. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη διαδρομή τους.

Δήλωση Τάκη Φύσσα

«Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και έτσι θα παραμείνει. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με αυταπάρνηση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τα στελέχη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας που με επέλεξε για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα να ολοκληρώσει τη χρονιά με επιτυχία, ώστε να προσφέρει στον κόσμο του Παναθηναϊκού τη χαρά που του αξίζει».

Δήλωση Λεωνίδα Βόκολου

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που υπηρέτησα αυτό το μεγάλο σύλλογο από ακόμα ένα πόστο. Στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα δούλεψα με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε όλη τη ζωή μου. Είχα υποσχεθεί μόνο δουλειά και αυτό έπραξα στον υπέρτατο βαθμό με συνέπεια και επίγνωση των δυσκολιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου, από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μέχρι τους εργαζόμενους στο Κορωπί και στην ΠΑΕ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό μας και ελπίζω να δώσει χαρά στον κόσμο μας που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη».

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.