Τρελαμένος ο Πογιέτ με τον καιρό και τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Written By livesportsgr on Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016 | 00:47

Loading...
Νούμερο ένα φίλαθλο της Ένωσης, χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ουρουγουανός τεχνικός.
«Ο καιρός είναι κάτι εκπληκτικό. Φεβρουάριο μήνα με κοντομάνικο. Η Ελλάδα έχει οικονομική κρίση, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι λίγο διαφορετικά. Στον αγωνιστικό τομέα είμαστε καλά γιατί κερδίζουμε. Είναι τρελοί οι οπαδοί μας. Καλοί τρελοί, στηρίζουν και σπρώχνουν την ομάδα. Από την ημέρα που ήρθα είμαι ο νούμερο 1 οπαδός της ΑΕΚ. Θέλω να συνεχίσουμε τις νίκες», είπε ο Πογιέτ σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Ο Πογιέτ δεν γνώριζε πως το Περιστέρι έγινε τόπος μαρτυρίου για την ΑΕΚ προ τριετίας, αλλά έδειξε πεπεισμένος πως η ΑΕΚ θα φτάσει στον στόχο της.

«Δεν γνώριζα πως η ΑΕΚ είχε δώσει τον τελευταίο της αγώνα εκεί πριν τον υποβιβασμό. Ξέρω πως είναι προπονητής ο προκάτοχος μου στην ΑΕΚ. Είναι ειδικό παιχνίδι για τον κόσμο, για τα παιδιά που ήταν μαζί και για εκείνον. Για εμένα, με όλον τον σεβασμό, είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι και είναι μέρος του ποδοσφαίρου να αλλάζουν προπονητές. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, εξαίροντας την προσαρμογή του Γιάκομπ Γιόχανσον. «Χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούμε στο πως παίζουν οι αντίπαλοι. Σιγά – σιγά μαθαίνω. Υπάρχει διαφορά τους πρώτου με τις άλλες ομάδες. Από φυσικού μας βολεύει πάρα πολύ το 4-3-3. Το θέμα είναι να το κατανοήσουν οι παίκτες. Να κατανοήσουν πως πρέπει να έχουν την κατοχή, να γνωρίζουν τις θέσεις τους. Παράδειγμα ο Γιόχανσον, που προσαρμόστηκε καλύτερα από κάθε άλλον στη νέα του θέση».
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.