Το τηλεφώνημα «Στράμα» σε Λέτο και η απίστευτη... απάντηση του Αργεντίνου!

Written By livesportsgr on Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016 | 02:09

Loading...
Το SDNA αποκαλύπτει και την τελευταία καθοριστική λεπτομέρεια στην υπόθεση Λέτο. Το απευθείας τηλεφώνημα του Στραματσόνι που ουσιαστικά κλείδωσε τη συμφωνία! Η... απίστευτη κίνηση του Αργεντίνου που έρχεται την Τρίτη στην Ελλάδα αν πέσουν σήμερα οι υπογραφές.

Στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Σεμπάστιαν Λέτο το πρωί της Κυριακής ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, του ξεκαθάρισε ότι πιστεύει πολύ στις ικανότητές του και τον θέλει στο Τριφύλλι.
Ο Ιταλός τεχνικός πήρε τηλέφωνο τον «Σέμπα» λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και του είπε: "Θέλω να γνωρίζεις ότι σε ξέρω ως παίκτη και σε πιστεύω!!". Ο Στράμα γνωρίζει καλά τον Αργεντίνο από τη θητεία του στην Κατάνια, την οποία αντιμετώπισε ως προπονητής της Ίντερ, έχοντας φυσικά το νου του τον περιορισμό του Λέτο. Εκτός των άλλων, ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει ότι ο Σέμπα μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με την εμπειρία του, αλλά και τον μαχητικό και ηγετικό χαρακτήρα του.

Ο Ιταλός επιβεβαιώνει πλέον με κάθε τρόπο ότι επιδιώκει να φτιάξει έναν Παναθηναϊκό με τεχνίτες ποδοσφαιριστές, ποιοτικούς και με ισχυρό χαρακτήρα!

Παραιτείται από την Κατάνια ο Λέτο για να φορέσει τα πράσινα!

Η μεγάλη επιστροφή λοιπόν, του Λέτο στον Παναθηναϊκό είναι θέμα χρόνου. Ο χρόνος δεν είναι βέβαια πολύς, αλλά φαίνεται εφικτός καθώς αρκεί να σταλεί με επίσημο έγγραφο η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λέτο.

Το σημαντικό είναι ότι ο παίκτης μετά από όλα αυτά πετάει τη σκούφια του για να φορέσει τα πράσινα και η... κίνηση απάντηση στο τηλεφώνημα Στραματσόνι και την πραγματική θέληση του Παναθηναϊκού να πιστέψει ξανά στις ικανότητες του ήρθε με εκκωφαντικό τρόπο. Ο Λέτο ειναι τόσο αποφασισμένος που προτίθεται να εγκαταλείψει τις αξιώσεις που έχει από την Κατάνια αναφορικά με τα χρήματα που του οφείλονται και δε θα διεκδικήσει ούτε ευρώ από αυτά προκειμένου να παίξει στον Παναθηναϊκό. Αν όλα αυτά συμβούν τη Δευτέρα, ο «Σέμπα» είναι σε αναμονή και την Τρίτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

sdna
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.