«Δόξα και τιμή σε Σιόβα και Κασάμι»

Written By livesportsgr on Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 | 23:57

Loading...
Ο Αντώνης Πίκουλας γράφει πως έπεσαν οι μάσκες της εγκληματικής οργάνωσης - Το όπλο και το κίνητρο...

Γίναμε όλοι, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, αυτόπτες μάρτυρες το Σάββατο το βράδυ στο πώς αντιλαμβάνονται την «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου οι δήθεν τιμητές της κάθαρσης! Και η πραγματική εγκληματική οργάνωση έδειξε ανερυθρίαστα το πρόσωπό της με απειλές, ύβρεις, «στήσιμο» του αγώνα και αλλοίωση του αποτελέσματος. Και έτσι, δεν έμεινε πια αμφιβολία σε κανέναν ποιος είναι ποιος, τι πρεσβεύει, σε τι αποσκοπεί! Και, επαναλαμβάνω ότι, για να στοιχειοθετηθεί η ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης χρειάζεται όπλο και κίνητρο! Το όπλο το είδε όλη η Ελλάδα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Το κίνητρο το ξέρουν οι καλά μυημένοι και υποθέτω όλοι οι εισαγγελείς που ενασχολούνται με τα ζητήματα του ποδοσφαίρου: τα λεφτά του Champions League! Για όλα, όμως, αυτά θα επανέλθουμε, θα εστιάσουμε, θα ξεσκεπάσουμε… Αισθάνομαι, ωστόσο, υποχρεωμένος, ολοκληρώνοντας τη σκέψη μου, να υπερτονίσω ότι από τη σφαγιαστική αυτή και πρωτοφανή ήττα, που προσωπικά πιστεύω ότι έχω από παιδάκι, τουλάχιστον 30 χρόνια να δω τέτοια αλλοίωση αποτελέσματος, αναδείχθηκαν κατά τη γνώμη μου δύο σημαντικές ποδοσφαιρικές μορφές για τον Ολυμπιακό!

Πρώτα απ’ όλα ο Σιόβας, που με τα τέσσερα δάχτυλα που έδειξε μέσα στο ΟΑΚΑ αναδεικνύεται ως η σημαία του Θρύλου, ο Ελληνας παίκτης που εκφράζει την ψυχή του μέσου «ερυθρόλευκου» οπαδού. Και δίπλα του, έρχονται να προστεθούν οι καταπληκτικές δηλώσεις του Κασάμι, ο οποίος έδειξε πόσα κιλά… φρύδια διαθέτει, σε αντίθεση με αυτά που δεν έχει, όπως ο ποδοσφαιριστής είπε, ο διαιτητής Καλογερόπουλος! Οι δηλώσεις του Κασάμι για την ανύπαρκτη ΑΕΚ και το ψυχικό του σθένος να τις διατυπώσει ανεβάζουν πολύ ψηλά στην εκτίμηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού αυτόν τον πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που και μέσα στον αγωνιστικό χώρο έβγαλε μάτια και έδειξε τα πλούσια προσόντα του. Στα δικά μου μάτια, ο Σιόβας θα πρέπει ήδη να θεωρείται με την ψυχή του και το πάθος του ως ο επόμενος αρχηγός του Θρύλου. Και ο Κασάμι θα ήθελα να παραμείνει στο Λιμάνι, αφού με τη στάση, τη συμπεριφορά και τη δύναμη ψυχής που διαθέτει, ταυτίζεται απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία των φιλάθλων και τα χαρακτηριστικά στοιχεία που διακρίνουν και συνθέτουν την Ολυμπιακή ψυχή.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 15/02/2016) - gavros.gr
Loading...

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Φεβρουαρίου 2016 - 7:51 μ.μ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... το άτομο δεν παίζεται. Πόσο μαλάκας πια. Θρυνε πονάς, γαμιεται ο Πειραιάς

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.