Ο Άρνεσεν που χρωστά, ζητά και το βόδι

Written By livesportsgr on Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 | 20:28

Loading...
Έχει, δεν έχει δίκιο ο Φρανκ Άρνεσεν…Κατά την ταπεινή μας άποψη… δεν έχει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, σήμερα. Του Άρι Νικολάκη

Έχει, δεν έχει δίκιο λοιπόν, σε μερικές ημέρες εκτός ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε τόσο πολύ όσο δεν μιλούσε σε μερικούς μήνες εντός. Γιατί το κάνει; Μα για να αποσείσει από τους ώμους του τις ευθύνες για το συνονθύλευμα, το οποίο έφτιαξε πετώντας στα σκουπίδια τα λεφτά του Ιβάν Σαββίδη…
   Όπως και να το κάνουμε ο Δανός υπέστη φθορά, στην Τούμπα. Σε μία ήπειρο ζούμε. Δε λέμε πως η ποδοσφαιρική Ευρώπη κοιμάται και ξυπνά με την έννοια της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Όταν όμως, ο Φρανκ Άρνεσεν (δεν είναι κι όποιος, όποιος) αποφάσισε, να έρθει στη μακεδονική πρωτεύουσα έσκυψε με ενδιαφέρον στην περίπτωση του. Έτσι σκύβει και τώρα, που ο Φρανκ Άρνεσεν (παραμένει κορυφαίο όνομα πρώτης γραμμής) συμφώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φύγει.

   Ως εκ τούτου η ποδοσφαιρική Ευρώπη η οποία μαθαίνει για τις βαρύτατες ευθύνες και την αποτυχία του… Συνάμα βλέπει κι ακούει τις προσπάθειες του να τις αποσείσει. Ελάτε όμως, που δεν αποσείονται!

   Ο Δανός δεν έφυγε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Έφυγε λόγω αποτυχίας έργων. Τόσο απλά. Με άλλα λόγια; Εάν κι εφ’ όσον πετούσε ο «δικέφαλος» θα έφευγε; Φυσικά και δεν θα έφευγε. Στα πούπουλα θα τον είχαν. Πώς να το έχουν στα πούπουλα όμως, όταν ο «δικέφαλος» σερνότανε; Ήταν κι αυτός ο οποίος επέλεξε, εμπιστεύθηκε και δίχως στάλα υπερβολής επέβαλε στον πάγκο τον Ιγκόρ Τούντορ…

   Είναι πάντως, ευχάριστο το γεγονός του ψελλίσματος του – επειδή περί τέτοιου πρόκειται ουσιαστικά – περί παραδοχής λαθών του. Μία φορά όλη κι όλη  την ανέφερε… Ψελλίζοντας εκτός Ελλάδας. Εντός; Αναγορεύθηκε σε Πάπα. Και πιστώθηκε το αλάθητο.

   Επιμένει όμως, στην ασυμφωνία χαρακτήρων. Θεωρούμε δε, πως δεν μπορεί πίσω από την επιμονή αυτή, ο ίδιος να κρυφθεί. Έπαιξε. Λάθεψε. Έχασε. Κι οι κορυφαίοι χάνουν. Μένουν δε, κορυφαίοι επειδή το αποδέχονται.

   Ο Φρανκ Άρνεσεν προσδοκά να πείσει τον κόσμο – κι αναφερόμαστε στην Ελλάδα – πως η ευθύνη για το συνονθύλευμα είναι του Ιβάν Σαββίδη κι ουχί δική του!

   Από εκεί δηλαδή, που ο Φρανκ  Άρνεσεν χρωστά, ζητά και το βόδι;

   Φυσικά, κι έχει ευθύνες ο Ιβάν Σαββίδης.  Δε λέμε αλλά… Από τις ευθύνες του «τσάρου» στις μη ευθύνες του Δανού πάμε από την τραγωδία στην κωμωδία!

Πηγή: pamesports.gr

Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.