Αυτές είναι οι σκέψεις του Πογέτ για το ντέρμπι!

Written By livesportsgr on Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 | 23:59

Loading...
Πώς η συμμετοχή του Μπαρμπόσα (που θα εξαρτηθεί το πρωί) επηρεάζει την ενδεκάδα και το σύστημα της ΑΕΚ.

Φαίνεται πως είναι συγκεκριμένες πια οι ανησυχίες του Γκουστάβο Πογέτ για την ενδεκάδα της Ένωσης ενόψει ντέρμπι. Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από το τι θα του πει ο Μπαρμπόσα το πρωί του Σαββάτου όπου οι δυο τους θα μιλήσουν για το πώς νιώθει το γόνατό του.

Αν ο Πορτογάλος πει στον προπονητή του ότι είναι καλά και θέλει να παίξει, τότε θα μπει στην ενδεκάδα και το 4-3-3 δεν θα πειραχτεί. Το μόνο ζήτημα σε αυτή την εκδοχή θα είναι αν ο Ζουκουλίνι πάρει τελικά τη θέση του Μάνταλου στην τριάδα των χαφ. Που μάλλον για εκεί πάει το πράγμα...

Αν όμως ο Μπαρμπόσα ενημερώσει ότι δεν θέλει να ξεκινήσει και νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατό του, τότε αλλάζουν πάρα πολλά.

Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερο κερδίζει πόντους το σενάριο της χρησιμοποίησης του Μάνταλου στα άκρα και έτσι το 4-3-3 να παραμείνει. Εμπεριέχει όμως ρίσκο μια τέτοια επιλογή καθώς οΈλληνας μέσος είναι εξαιρετικά αργός για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ολόκληρης της πλευράς...

Η άλλη εκδοχή είναι να παίζει ο Τζιμπούρ κορυφή στην επίθεση και στα άκρα ο Αραβίδης, πάλι με 4-3-3.

Αρκετός κόσμος πάντως στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον εξακολουθεί να μην αποκλείει τη χρησιμοποίηση ενός 5-3-2 ή 4-5-1 από την αρχή του ματς αν τελικά δεν μπει στην ενδεκάδα ο Μπαρμπόσα. Με τριάδα στους στόπερ δηλαδή, τους Λαμπρόπουλο, Άρθο, Κολοβέτσιο.

*Onsports
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.