Κλείνει ελεύθερο εξτρέμ η ΑΕΚ;;!!!

Written By livesportsgr on Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 | 17:36

Loading...
Θεωρητικά, στην ΑΕΚ θα είχαν ολοκληρώσει τις κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τις προσθήκες των Σουκουλίνι και Πέκχαρτ.
Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι με τον τραυματισμό του Ελντερ Μπαρμπόσα. Οι ανησυχίες που είχαν στην Ενωση από την ώρα που χτύπησε ο Πορτογάλος στο ματς με τη Βέροια επιβεβαιώθηκαν με οδυνηρό τρόπο και πλέον ανοίγει πριν καλά – καλά κλείσει το ζήτημα της απόκτησης εξτρέμ.
Η ΑΕΚ έψαξε μέχρι την ύστατη ώρα τρόπο να αποκτήσει τον Ζονγκό από την Αλμερία. Τα είχε βρει με τον παίκτη και προσπαθούσε να βρει σημείο επαφής με τους Ισπανούς, ώστε να άφηναν ελεύθερο τον εξτρέμ από τη Μπουργκίνα Φάσο και να ερχόταν στην ομάδα. Αυτό δεν έγινε, με τον Ζονγκό να πηγαίνει το βράδυ στην προπόνηση με την Αλμερία, αρκετά απογοητευμένος από την εξέλιξη.
Στην ΑΕΚ ψάχνουν λύσεις στη δεξαμενή των ελεύθερων παικτών. Οσοι έχουν μείνει ελεύθεροι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου έχουν δυνατότητα να συμφωνήσουν με ομάδα ως τις 12 Φεβρουαρίου. Στην ΑΕΚ θα δουν κάποιες επιλογές και θα ρίξουν κάποιες ματιές κυρίως στη σκανδιναβική αγορά, όπου τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί και αρκετοί παίκτες είναι ελεύθεροι.

*enwsi.gr
Loading...

Δημοσίευση σχολίου


Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

loading...
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.